Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Feyenoord ontvangt 'mega-bedrag' voor vertrek van Marino Pusic

Laatste update:

Uit het artikel van De Telegraaf blijkt dat Feyenoord na een 'mega-aanbod' van Shakhtar heeft besloten om Pusic zijn transfer te gunnen. Aanvankelijk wilde de regerend landskampioen hem aan zijn contract houden. In De Kuip lag de assistent-trainer van Arne Slot nog vast tot medio 2025.

Bij de nummer drie van de Ukrainian Premier League wordt Pusic de opvolger van Nederlander Patrick van Leeuwen, die begin vorige week op straat werd gezet. Zijn nieuwe werkgever Shakhtar werkt thuiswedstrijden, ondanks de oorlog met Rusland, overigens 'gewoon' af in Oekraïne, in de hoofdstad Kiev. Thuiswedstrijden in de Champions League worden gespeeld in het Volksparkstadion in Hamburg.

In het miljardenbal staat Shakhtar na twee wedstrijden op drie punten. In een poule met FC Barcelona, FC Porto en Royal Antwerp is de derde plek momenteel een feit. Shakhtar verloor in eigen huis van de Portugezen, maar wist op bezoek in Antwerpen knap met 2-3 te winnen. Woensdag speelt de toekomstige club van Pusic uit in Barcelona.

Dat Van Leeuwen vorige week werd ontslagen kwam best als een verrassing. De 54-jarige Assenaar was geen onbekende van Shakhtar, daar hij tussen 2006 en 2013 al ruim zeven jaar actief was bij de club. Destijds fungeerde hij in de rol van hoofd jeugdopleiding bij de veertienvoudig kampioen van Oekraïne. Als trainer presteerde hij niet slecht, maar toch besloot technisch directeur Darijo Srna hem op straat te zetten.

Pusic zal, na zijn presentatie bij Shakhtar, eindelijk weer op eigen benen staan. De Kroatische Bosniër was in het seizoen 2018/19 trainer van FC Twente, dat kampioen werd in de Keuken Kampioen Divisie. Toch werd zijn nog een seizoen doorlopende contract ontbonden. Vervolgens ging Pusic aan de slag bij AZ als assistent van Slot, om hem later ook te volgen naar Feyenoord.

Shakhtar wilde in eerste instantie aan de haal gaan met Jan Sierksma, de trainer van Jong AZ. De 39-jarige oefenmeester besloot echter niet op het aanbod in te gaan in verband met zijn thuissituatie. Pusic gaat dus wel in zee met Shakhtar, waardoor hij ook zijn zoon Noah Pusic achterlaat bij Feyenoord. De negentienjarige Arnhemmer speelt zijn wedstrijden momenteel in Feyenoord Onder 21.

Champions League
FC Barcelona
2 - 1
Shakhtar Donetsk
Gaat Feyenoord de vertrekkende Marino Pusic missen?

Meer nieuws

Liverpool gebruikt Slot om af te stappen van traditionele Britse clubstructuur
18
Late gelijkmaker van Leverkusen wekt grote woede: 'Het is een schande!'
2
Robin van Persie gaat in op vraag of hij ooit trainer van Feyenoord wordt
6
Ongekend: Leverkusen behoudt ongeslagen status door goal in minuut 97
31
Arne Slot: de trainer die 'sleeping giant' Feyenoord ontwaakte
11
Live meepraten in de Ligue 1: Paris Saint-Germain - Le Havre
4

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties