Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Feyenoord ontvangt positief signaal en kan nieuwe spits snel verwelkomen

Laatste update:

Verwacht wordt dat Feyenoord en Cercle Brugge snel tot een akkoord zullen komen over de transfer van Ueda. De Japanner moet, inclusief bonussen, zo'n tien miljoen euro gaan kosten. Voor de spits ligt een meerjarig contract klaar. Voorlopig bestaat er nog een klein verschil tussen vraag en aanbod, maar uitgegaan wordt van een snel akkoord. Cercle zet in op de hoofdprijs, daar Ueda afgelopen seizoen tot 23 treffers kwam in Belgische dienst.

De aanvaller was daarmee een van de sterkhouders bij Cercle, dat als zesde eindigde in de Jupiler Pro League. In de reguliere competitie kwam de 24-jarige goalgetter tot achttien treffers. In de play-offs om een Conference League-ticket kwamen daar nog eens vier treffers bij. De Japanner kende zodoende een uitstekend debuutseizoen in Europa. Geheel fit is Ueda op dit moment niet. De goaltjesdief liep in de vriendschappelijke interland van Japan tegen El Salvador (6-1) een spierscheuring in de lies op, al maakte hij inmiddels wel zijn rentree in de voorbereiding.

Technisch directeur Carlos Avina van Cercle liet tegenover Het Laatste Nieuws weten zijn speler niet zonder slag of stoot te laten gaan. "Zij (Feyenoord, red.) kennen ons standpunt, ze weten dat er boter bij de vis moet komen én hoeveel. Wij zijn niet gehaast. Ueda heeft vorige zomer bij ons getekend tot 2026 én ik ben er van overtuigd dat hij ook volgend seizoen zijn al jarenlang opwaarts evoluerende scorecurve zal aanhouden."

Ueda geldt bij Feyenoord als opvolger van Danilo en moet in de toekomst Santiago Giménez doen vergeten. Danilo staat in de nadrukkelijke belangstelling van Rangers, dat naar verluidt een dezer dagen een akkoord bereikt met de Rotterdammers over een overgang. Eerder werden Sydney van Hooijdonk en Myron Boadu gelinkt aan de landskampioen, maar zij lijken door de aanstaande transfer van Ueda niet te komen. Feyenoord start het seizoen op 4 augustus met de strijd om de Johan Cruijff Schaal tegen PSV.

Meer nieuws

Chelsea reist met flinke zak geld af naar Madrid, maar krijgt nul op het rekest
0
'De nieuwe Nagelsmann' is de jongste manager ooit in de Premier League
4
'Je kunt je afvragen of Ronaldo nog de eerste spits van Portugal moet zijn'
20
2 analyses Van Basten naast elkaar: 'Hij zegt hetzelfde als hij het niet weet'
18
Conceição behoedt Portugal met goal in minuut 92 voor teleurstellende EK-start
103
NAC schakelt na mislopen van Vaessen snel met presentatie van nieuwe doelman
8

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties