Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Feyenoord pakt niet meer dan punt tegen tien Friezen

Laatste update:

De beginfase in De Kuip was meteen boeiend. Luciano Slagveer schoot met links net naast na een loopactie en het antwoord van Feyenoord kwam snel daarna: Bilal Basacikoglu mikte hard in de handen van ex-teamgenoot Kristoffer Nordfeldt. Het spel golfde eigenlijk op en neer en nadat Ziyech naast schoot, kwam Feyenoord echt los. Na een heerlijke aanval via vier man loste Tonny Vilhena een vervaarlijk schot, dat gepareerd werd door Nordfeldt. Een minuut later redde de keeper ook op een prima kopbal van Mitchell te Vrede, die weer in de basis mocht beginnen van Fred Rutten.

Kersverse aanwinst Colin Kazim-Richards keek vanaf de tribune toe, in het bijzijn van Jordy Clasie. De middenvelder, die in verband wordt gebracht met een transfer naar FC Porto, haakte op de wedstrijddag af met een pijnlijke hamstring. Feyenoord wilde geen risico met hem nemen, met het oog op de Europa League-wedstrijden die aanstaande zijn en begon daarom met Ruud Vormer op het middenveld. Clasie zag hoe sc Heerenveen in blessuretijd een dot van een kans liet liggen via Mark Uth, die overkopte uit een rebound.

Rutten liet zijn elf uit de eerste helft aanvankelijk staan, maar greep na zo'n tien minuten toch in. Ruben Schaken kwam Basacikoglu aflossen, die bijna een uur had meegedaan. De wissel had nog maar net plaatsgevonden, of Slagveer sneed gevaarlijk naar binnen en raakte met zijn schot de verre paal. Feyenoord, dat zelf even tevoren via Immers een kans om zeep had geholpen, was weer gewaarschuwd en zocht naar de organisatie. Joey van den Berg leek de Rotterdammers daarbij te hulp te schieten, want hij pakte een tweede gele kaart na een overtreding op Schaken en kon gaan douchen.

Het bracht weliswaar een schokeffect teweeg, maar niet het effect dat verwacht werd. Ziyech draaide een vrije trap keurig binnen in de korte hoek naast Erwin Mulder en zette sc Heerenveen daarmee op 0-1, met nog minder dan een half uur te gaan. De Kuip viel even stil, maar barstte weer in juichen uit toen Immers de stand heel snel daarna weer in evenwicht bracht. In de stromende regen kopte de aanvoerder een voorzet van Schaken vanaf de rechterflank via de voet van Te Vrede binnen en gaf hij het Legioen weer hoop. Een spannende slotfase ten spijt, met onder meer een kans voor Te Vrede, pakte geen van beide teams vervolgens de zege.

-
Had Feyenoord meer verdiend dan een punt?

Meer nieuws

Live meepraten in de Premier League: Arsenal - AFC Bournemouth
2
Justin Kluivert doet open sollicitatie bij Ronald Koeman in aanloop naar het EK
9
'Manchester United mikt op Franse verdediger die 70 miljoen moet kosten'
5
Felbegeerde De Zerbi vertelt of hij überhaupt openstaat voor een nieuwe club
6
Geen penalty na zelden vertoonde handsbal in de KKD: 'Dit is donkerrood'
33
Mark van Bommel genoemd als mogelijke trainer halve finalist Champions League
12

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties