Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Feyenoord presenteert Valentin Cojocaru; Frank Arnesen geeft toelichting

Laatste update:

"Het is natuurlijk ontzettend jammer dat we Justin Bijlow de rest van het seizoen moeten missen", reageert technisch directeur Frank Arnesen op de clubwebsite. "We hebben in Ofir een zeer gelouterde vervanger, maar we vinden het belangrijk om nog een extra doelman met ervaring te hebben. Gelukkig hebben we die weten te vinden in de persoon van Valentin Cojocaru, die ons per direct kon komen versterken."

De Roemeense Cojocaru is 26 jaar en komt uit de jeugdopleiding van Steaua Boekarest. Bij die club stond hij tot 2017 onder contract, al werd de keeper ook verhuurd aan Crotone en Frosinone. Voor die twee Italiaanse clubs kwam hij nooit in actie; voor Steaua speelde hij negentien competitieduels. Tussen 2018 en 2021 speelde Cojocaru in totaal 72 competitieduels voor Viitorul Constanta, dat hem ook een half seizoen verhuurde aan Voluntari in 2020/21. Sinds de zomer van vorig jaar was hij actief bij Dnipro.

Het is de bedoeling dat Cocojaru zo snel mogelijk aansluit bij de selectie van Arne Slot. Naar verwachting blijft Marciano echter de eerste doelman en wordt Cocojaru als reserve gehaald. Feyenoord heeft verder de beschikking over de jonge keepers Thijs Jansen, Tein Troost en Devin Remie.

Meer nieuws

Xavi Simons grijpt hoofdrol in wonderlijk penaltymoment bij laatste Leipzig-duel
0
Union Berlin blijft dankzij hele late goal in de Bundesliga; FC Köln degradeert
1
Bayern München verliest plek 2 na blunder Neuer; pijnlijke invalbeurt Weghorst
13
Reus schittert in laatste thuisduel voor Dortmund; ook Malen en Maatsen scoren
1
Bayer Leverkusen sluit seizoen in stijl af en blijft ongeslagen in Bundesliga
9
Live meepraten in de Süper Lig: Besiktas - Hatayspor
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties