Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Feyenoord-publiek roept om minuten voor talent: 'Dat voelt als waardering'

Laatste update:

De jongeling heeft de afgelopen weken vooral zijn geduld moeten bewaren: "Dat weet je. Simpelweg wachten op een kans om het te kunnen laten zien. Als ik leeftijdgenoten zie, bijvoorbeeld op het podium van de Champions League, dan houd ik mezelf voor dat ik daar in de toekomst misschien ook zal staan. Voor Ajacied Jurgen Ekkelenkamp, met wie ik samen speel bij Oranje Onder-19, vond ik het vooral mooi dat hij tegen Juventus speeltijd kreeg", vertelt hij in gesprek met het Algemeen Dagblad.

Hoewel Van Bronckhorst Kökçü de afgelopen wedstrijden dus links liet liggen, is hij wel enorm populair onder de achterban. De naam van het talent wordt gescandeerd als hij niet meedoet, terwijl er afkeurend gefluit klinkt als hij gewisseld wordt: "Dat voelt als waardering voor mij", glimlacht hij. "Dat is toch mooi voor een speler. Ik denk dat het met een combinatie van factoren te maken heeft. Ik maak graag acties en daar houden de mensen van."

"Ik ben voor een deel opgeleid bij Feyenoord, dat zal zeker ook een rol spelen. En ik heb me een paar keer laten zien met doelpunten." Naast zijn twee goals en twee assists hoopt Kökçü zich ook op de training te onderscheiden en hij weet dat hij volgend seizoen waarschijnlijk weer nieuwe kansen zal krijgen: "Er komt na de zomer met Jaap Stam een nieuwe trainer, dan begint iedereen gewoon weer op nul."

Vind jij dat Orkun Kökçü meer minuten moet krijgen?

Meer nieuws

Öztürk spot opvallende uitblinker in Serie A: 'Ik zag dit niet in de Eredivisie'
0
VZ Kort: FC Utrecht langer door met routinier Jens Toornstra
77
Eredivisie-clubs opgelet: Tjaronn Chery komende zomer op te pikken
13
'Zoekend Ajax en PSV sturen scouts af op Europese halve finale'
16
Genadeloze Carragher adviseert speler van Man United te stoppen met topvoetbal
69
Footy Headlines lekt 'artistiek en uniek' uitshirt van Ajax voor komend seizoen
34

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties