Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Feyenoord richt zijn pijlen op voormalig transferdoelwit van Ajax

Laatste update:

"Sheffield United, Leicester City en Feyenoord proberen allemaal om James McAtee te huren", meldt James Ducker van The Telegraph donderdagmiddag op Twitter. "Nottingham Forest houdt de situatie ook in de gaten. Manchester City wil hem eigenlijk behouden, maar begrijpt ook dat de speler minuten wil maken en dat een verhuur misschien beter is voor op de lange termijn. Een eventuele verhuur zal overigens geen optie tot koop bevatten."

McAtee, die dus eerder al aan Ajax gekoppeld werd als eventuele vervanger van Mohammed Kudus, ligt nog tot medio 2026 vast bij City. Hij is een Engelse middenvelder die doorgaans een aanvallende rol heeft. Het jeugdproduct van the Citizens werd afgelopen seizoen op huurbasis ondergebracht bij Sheffield United. Daar kwam hij tot 43 officiële wedstrijden in alle competities, waarin hij 9 keer wist te scoren en 4 keer aangever was.

McAtee doorliep de jeugdopleiding van Manchester City, waar hij in de seizoenen 2020/21 en 2021/22 uitkwam voor Manchester City Onder 23 in de Premier League 2. In beide seizoenen werd hij kampioen. De linkspoot eindigde het seizoen 2021/22 als gedeeld topscorer van de competitie met 18 doelpunten in 23 wedstrijden en werd verkozen tot Speler van het Jaar. Ook kwam hij dat jaar uit in de Youth League, waar hij vier keer wist te scoren in drie wedstrijden. Namens de hoofdmacht van de regerend Engels landskampioen staat de teller momenteel op zeven officiële wedstrijden, waarin hij nog niet wist te scoren.

Zou James McAtee een goede versterking zijn voor Feyenoord?

Meer nieuws

Chelsea kruipt door het oog van de naald met uiterst belangrijke late zege
6
Borussia Dortmund levert absolute wanprestatie en verliest dik na blunders
5
Brahim Díaz neemt Real Madrid bij de hand tegen gedegradeerd Granada
12
Aangeslagen Joshua Zirkzee raakt geblesseerd; Bologna dicht bij Champions League
4
Sørloth (ex-FC Groningen) dingt door dubbelslag mee om topscorerstitel in LaLiga
6
De Italiaanse regista die zelfs wandelend alle tegenstanders te snel af was
44

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties