Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Feyenoord rondt komst Botteghin af: 'We zijn erg blij'

Laatste update:

"Eric heeft bij FC Groningen bewezen dat hij klaar is voor een stap hogerop", laat Martin van Geel tevreden weten namens Feyenoord. De technisch directeur deed al de nodige aankopen deze zomer, maar Botteghin stond ook nog hoog op de verlanglijst van de volksclub uit Rotterdam. "We zijn erg blij met zijn komst, waardoor we de posities centraal achterin zeer goed bezet hebben", geeft Van Geel aan. Botteghin heeft Sven van Beek, Terence Kongolo en Jan-Arie van der Heijden als voornaamste concurrenten.

De technisch directeur toonde zich de voorbije periode heel slagvaardig op de transfermarkt. De transfervrije terugkeer van Dirk Kuyt bij Feyenoord was het startsein voor een actieve periode: de club kocht Simon Gustafson, Marko Vejinovic en Michiel Kramer en legde Van der Heijden en Eljero Elia transfervrij vast. Nu is ook Botteghin binnen en daarmee komt het aantal nieuwe gezichten in de selectie op liefst zeven man. Giovanni van Bronckhorst kan dus met een spiksplinternieuwe groep aan het werk.

Feyenoord nam donderdag zelf afscheid van Luke Wilkshire, die vorig jaar zomer binnenkwam op verzoek van Fred Rutten. Waarschijnlijk doet de club ook Joey Sleegers nog van de hand: hij deed het uitstekend op huurbasis bij FC Eindhoven en keerde met verwachtingen terug in Rotterdam, maar zal waarschijnlijk toch de uitgang opzoeken. Zaakwaarnemer Arie Treffers zei donderdag tegen Voetbal International dat er genoeg belangstelling voor Sleegers is.

DEAL: Eric Botteghin (27) verruilt FC Groningen voor Feyenoord! #eredivisie #instavoetbalzone

Een foto die is geplaatst door Voetbalzone (@instavoetbalzone) op



Vind jij dat Feyenoord nu een kampioenswaardige selectie heeft?

Meer nieuws

Keuze van Ajax nadert: nog maar twee trainers in beeld in Amsterdam
5
Winkelmedewerker belandde per ongeluk op selectiefoto PSV: 'Kan niet voetballen'
7
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
3
'Roger Schmidt wil weg bij Benfica en plant onderhoud in met Bayern München'
14
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
6
Jeredy Hilterman ondanks promotie Willem II niet geheel tevreden
2

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties