Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Feyenoord scoort vijf keer en staat met anderhalf been in kwartfinale

Laatste update:

Feyenoord trad aan met Dessers als centrumspits, terwijl Jens Toornstra en Reiss Nelsson eveneens een kans in de basis kregen. Alireza Jahanbakhsh verdween uit de basiself; Bryan Linssen was niet geheel fit en Guus Til was geschorst. Arne Slot gaf voorafgaand aan de wedstrijd aan dat Dessers ongeacht de fitheid van Linssen een basisplaats had gekregen. "We moeten vaststellen dat hij de laatste tijd geen goals maakt en niet vaak betrokken is geweest bij kansen. Cyriel heeft het te goed gedaan om voor Bryan te blijven kiezen. Daarom speelt hij", zei de trainer daar vlak voor de aftrap over.

Meer: Oude bekende in beeld bij Feyenoord om opvolger Arne Slot te worden | De Telegraaf: Geertruida ‘wil dolgraag naar Liverpool’ en staat ook op de radar

Partizan, met Queensy Menig in de basis, werd in de eerste tien minuten teruggedrukt door Feyenoord. De eerste poging van de thuisploeg resulteerde echter in een vroege achterstand. Menig hield meerdere Feyenoorders bezig rond het zestienmetergebied en kreeg de bal met wat fortuin bij Bibras Natcho, die zijn kans meteen schoon zag voor een uithaal in de rechterhoek: 1-0. Het was meteen zijn laatste actie, want hij viel geblesseerd uit met een kwetsuur die hij overhield aan zijn schot. Lang kon Partizan niet genieten van die voorsprong, want Feyenoord reageerde snel.

>

Onder druk van Feyenoord verdedigde Partizan niet goed uit. Orkun Kökçü bediende Toornstra, die in het strafschopgebied combineerde met Sinisterra en uiteindelijk zelf uit de draai raak schoot via de binnenkant van de linkerpaal. Feyenoord kwam goed weg toen Igor Vujacic van dichtbij hoog over schoot na een uitdraaiende corner. Daarna kreeg de Eredivisionist meer grip op de wedstrijd. Zes minuten voor de rust dacht Dessers voor de 1-2 te zorgen, maar de treffer werd geannuleerd wegens buitenspel. Kort na de pauze sloeg Parizan wel toe. Nemanja Jovic, de vervanger van Natcho, kreeg de bal plots voor de voeten na een poging van Marcos Senesi om de bal weg te werken en vond de linkerhoek. Opnieuw kwam Feyenoord met een snelle reactie.

Sinisterra wipte de bal in het strafschopgebied voor de voeten van Dessers, wiens schot doelman Aleksandar Popovic te machtig bleek. Kort daarna bood Sinisterra een goede kans aan Nelson, die echter naast schoot. Een geplaatste inzet van Kökçü zeilde net over. Feyenoord beloonde zichzelf in het restant van de tweede helft wel, met name dankzij een uitblinkende Sinisterra. Voorafgaand aan de 2-3 dartelde de aanvaller langs drie verdedigers en werd zijn schot gekeerd. De bal kwam voor Nelson, op wie een overtreding werd begaan in het strafschopgebied. De arbitrage liet doorspelen en daardoor kon de toegesnelde Geertruida op fraaie wijze tegendraads afronden met een schot in de linkerbovenhoek.

De 2-4 kwam voort uit een lange bal van doelman Justin Bijlow. Verdediger Sinisa Sanicanin wilde wegkoppen, maar leverde de bal in bij Sinisterra. Die nam aan met de borst en schoot nam het leer direct uit de lucht: zijn schot vanbuiten het strafschopgebied bezorgde Feyenoord een comfortabele voorsprong. Die werd kort daarna nog verder uitgebreid. Dessers ontving de bal in het strafschopgebied, hield die goed bij zich onder druk en vond op knappe wijze Toornstra, die van dichtbij afdrukte. Voor het eerst sinds september 1995 (0-7 zege op DAG Liepaja in de Europacup II) maakte Feyenoord minstens vijf uitdoelpunten in een wedstrijd in een Europees hoofdtoernooi.

-

Meer nieuws

Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
7
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
5
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
4
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
18
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
54
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties