Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Feyenoord slaat belangrijke slag: toptalent verlengt alsnog in De Kuip'

Laatste update:

Anderhalve week geleden werd bekend dat er tóch een doorbraak was gekomen in de onderhandelingen tussen Slory en Feyenoord. In november leek een transfervrij vertrek nog het meest voor de hand liggend.

Nu Javairô Dilrosun is vertrokken en Alireza Jahanbakhsh bijna uit zijn contract loopt, is Slory echter toch overstag. De achttienjarige vleugelaanvaller gaat een opgewaardeerde verbintenis tekenen, die hem voor drie jaar langer bij Feyenoord houdt.

Slory wilde vooral perspectief op speeltijd in het eerste elftal. Tot dusver kwam het niet verder dan het trainingskamp in Marbella begin dit jaar.

Daarom informeerden tientallen clubs naar de rechtspoot, die de interesse nu toch afwimpelt. Het is onbekend om welke clubs het destijds ging.

Slory, kroost van voormalig prof Andwélé, komt nu uit voor Feyenoord Onder 21, waar hij bijna wekelijks uitblinker is. Dit seizoen speelde de rechtsbuiten veertien wedstrijden voor de beloften, waarin hij viermaal scoorde en drie keer aangever was.

Ook maakte Slory voor de jaarwisseling furore in de UEFA Youth League. Mede dankzij zijn drie goals werd het team van Robin van Persie groepswinnaar in de prestigieuze jeugdcompetitie.

Meer nieuws

Arne Slot verrast en kiest in opstelling Feyenoord voor Zerrouki én Milambo
9
Live meepraten in de Eredivisie: PSV - Feyenoord
3
Live meepraten in de Eredivisie: sc Heerenveen - PEC Zwolle
0
Bosz slaat Babadi over bij PSV en verrast met namen op middenveld
16
Kwakman ziet grote verandering bij Ajax: 'Hij is een verademing, vol vertrouwen'
4
Scheidsrechtersrapport onthult voor welke 5 woorden Bellingham rood kreeg
40

Meer sportnieuws

Kan er maar één zijn! ????
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties