Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Feyenoord slaat toe en haalt 'razendsnelle' aanvaller naar De Kuip

Laatste update:

"We houden Conteh al een tijdje in de gaten", vertelt Frank Arnesen, technisch directeur van Feyenoord, op de site van de Rotterdammers. "Hij is razendsnel, heeft een goede actie en is iemand die achter de linies voor een flinke dosis gevaar kan zorgen. Deze jongen heeft veel potentie, en we willen hem dan ook de tijd, ruimte en aandacht geven om die verder te ontwikkelen."

Linssen zegt Feyenoord af en aast op het buitenland: 'Ik word al grijs'

Conteh speelde vanaf 2017 in de jeugd van St. Pauli en maakte vorige zomer op negentienjarige leeftijd zijn eerste minuten voor de hoofdmacht van de Duitse club. In zijn debuutwedstrijd tegen Arminia Bielefeld, de latere kampioen van de Tweede Bundesliga, scoorde de jonge aanvaller meteen (1-1). In totaal speelde Conteh negen keer in de hoofdmacht van St. Pauli, met twee goals en een assist als resultaat.

Feyenoord probeerde eerder Bryan Linssen in te lijven. De aanvaller van Vitesse was niet tevreden over de aanbieding vanuit Rotterdam en weigerde een overstap naar De Kuip. Arnesen schakelde al snel door naar andere opties, zoals dus Conteh. De jongeling lijkt de vervanger voor Luis Sinisterra. De Colombiaan raakte eerder dit jaar zwaar geblesseerd aan zijn knie en de verwachting is dat hij pas in 2021 weer inzetbaar is.

Peter Bosz belde al met gewild Feyenoord-aanwinst 'Der Raketenmann'

Christian Conteh wordt door Feyenoord gezien als een buitenkansje, die de club op termijn veel geld moet opleveren.Lees artikel

Meer nieuws

PSG moet Champions League-finale na zes keer lat en paal aan Dortmund laten
131
PSV distantieert zich van beschuldigend statement Noa Lang
38
Joey Kooij duikt op bij Eredivisie-duel: 'Kan toch niet waar zijn?'
24
Vitesse-overname Parry definitief van de baan na uitspraak beroepscommissie
15
Besiktas kan seizoen kleur geven met eerste bekerfinale sinds 2020/21
4
Jeremain Lens kondigt live op televisie het einde van zijn carrière aan
12

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties