Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Feyenoord slaat twee keer toe en neemt alle punten mee uit Arnhem

Laatste update:

Giovanni van Bronckhorst gaf dezelfde elf het vertrouwen die met 3-1 wisten te winnen van Cambuur en in een toch wel tegenvallende eerste helft hielden de Rotterdammers prima stand in GelreDome. Kenneth Vermeer hoefde zich slechts één keer serieus in te spannen, want na 37 minuten dook hij een schot van Lewis Baker uit de bovenhoek. Feyenoord had in de beginfase het initiatief genomen kreeg na tien minuten een eerste mogelijkheid om de score te openen, maar na een hoekschop werd een lage inzet van Kramer gepakt door Eloy Room.

Eljero Elia hoopte na een kwart wedstrijd meer succes te hebben, maar na een goede actie en een grondscherend schot vond ook de buitenspeler Room op zijn pad. In een helft waarin dus bijzonder weinig werd gecreëerd en er slordig werd gespeeld was het voor Feyenoord een tegenvaller dat Dirk Kuyt tegen een gele kaart opliep, want de voormalig Oranje-international is nu geschorst voor het duel met De Graafschap. Vitesse kwam voor de tweede helft met aanvallende intenties uit de kleedkamer. Zo werd een schot van Renato Ibarra geblokt.

Feyenoord stond onder druk, maar had na 53 minuten plots op voorsprong kunnen komen. Michiel Kramer miste echter een voorzet van Rick Karsdorp en de rebound van Elia werd geblokt. Aan de andere kant vloog een schot van Ibarra voorlangs. De wedstrijd leek na deze mogelijkheden tot ontbranding te kunnen komen, maar dat gebeurde niet. Beide partijen bleven een enigszins voorzichtige speelwijze aannemen en Feyenoord raakte twee spelers kwijt: Terence Kongolo en Kuyt liepen respectievelijk hamstring- en kuitproblemen op.

Na 73 minuten viel plots de 0-1: Kramer liep bij de eerste paal tegen een lage voorzet van Karsdorp aan en zette Feyenoord op voorsprong. Jens Toornstra had de marge een paar minuten later kunnen verdubbelen, maar schoot tegen de voeten van Room aan en via het hoofd van Arnold Kruiswijk caramoleerde de bal over de achterlijn. Vitesse kwam er ook in de slotfase niet meer doorheen en had nog geluk dat Kramer vergat om er 0-2 van te maken. Via Bilal (een schot in de verre hoek na een solo) viel die tweede treffer later alsnog.

-
Een terechte zege voor Feyenoord?

Meer nieuws

Pak 50x je inzet als FC Twente zondag wint van PEC Zwolle!
0
VZ Kort: PEC Zwolle heeft eerste transfervrije zomeraanwinst binnen
77
FC Twente presenteert twaalfvoudig international als eerste zomeraanwinst
7
Thomas Tuchel gaat definitief niet verder als trainer van Bayern München
34
Clubtopscorer uit de Eredivisie vertrekt voor 'niet te weigeren bod' naar Azië
9
Robin van Persie verlaat Feyenoord en is hoofdtrainer van sc Heerenveen
44

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties