Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Feyenoord slaat vleugels uit naar China: 'Op financieel gebied fantastisch'

Laatste update:

Viva China legt door het hele Aziatische land sportparken aan en probeert sport zo toegankelijk te maken voor de Chinezen. Door de academies moet er over anderhalf jaar ook voetbal worden aangeboden in deze sportparken. In eerste instantie zullen de Rotterdammers zich vooral bezig houden met advies over de ontwikkeling van de voetbalfaciliteiten, maar op termijn moeten er ook trainers van Feyenoord in China aan de slag gaan.

Het is de bedoeling dat er in zeven Chinese steden een 'Feyenoord Viva Football Academy' komt. "Het is altijd het doel geweest van Feyenoord om onze voetbalfilosofie over de hele wereld te delen en coaches op te leiden volgens deze filosofie. Dat doen we al op heel veel plekken in de wereld, van Cuba tot Zuid-Afrika en van Canada tot Egypte, maar een internationale samenwerking van deze orde van grootte is voor ons een primeur", zegt commercieel directeur Mark Koevermans op de website van Feyenoord.

"Niet alleen op voetbalgebied is dit een fantastisch partnership, maar ook op financieel vlak. Uitspraken over bedragen doen we als club nooit, maar met dit partnership zetten we de komende jaren zeker weer een mooie stap in onze begroting", vervolgt Koevermans. Li Ning voegt daar namens Viva China aan toe: "Dankzij de internationale reputatie, kennis en ervaring van Feyenoord kunnen we straks hooggewaardeerde trainingsprogramma's van wereldklasse aanbieden aan allerlei typen sporters; van talentvolle jongelingen tot recreatieve voetballers."

Goede zet van Feyenoord?

Meer nieuws

LaLiga-president Javier Tebas bevestigt komst Kylian Mbappé naar Real Madrid
7
De 15 namen die Kylian Mbappé kunnen opvolgen bij Paris Saint-Germain
17
Een buitenlandse wedstrijd bijwonen? Koop je officiële tickets in de ticketshop!
0
Arsenal-fans falen hopeloos in poging Manchester City-spelers wakker te houden
5
VZ Kort: UEFA voert rigoureuze regel in om massaal geklaag tegen te gaan
77
Pak 50x je inzet als Manchester United woensdag minstens een keer scoort!
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties