Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Feyenoord slaat volgende slag met nieuw contract Geertruida

Laatste update:

Feyenoord hoopte al langer te verlengen met de verdediger. Eerder ketste een deal af vanwege forse eisen van Geertruida, maar nieuwe gesprekken hebben geleid tot een nieuwe driejarige overeenkomst. Arnesen zegt op de clubwebsite dat Feyenoord veelbelovende jonge spelers graag langdurig aan zich wil binden. "Dat was ons al gelukt met spelers als Orkun Kökcü en Luis Sinisterra, en recent ook met Tyrell Malacia en Justin Bijlow. Het feit dat we Lutsharel aan dat rijtje toe kunnen voegen is een zeer positief gegeven. Hij is de afgelopen jaren met sprongen vooruit gegaan en we zijn ervan overtuigd dat hij, zodra hij weer helemaal fit is, die ontwikkeling door gaat zetten."

Meer: Ruilt Geertruida Feyenoord in voor Duitsland? Bedrag van 25 miljoen zingt rond

"Als jongen hier opgegroeid in Rotterdam-Zuid is er niets mooiers dan het vooruitzicht dat ik de komende jaren het shirt van Feyenoord blijf dragen en me hier bij de club verder kan ontwikkelen", laat Geertruida in een reactie weten. "Mijn insteek is vanaf het eerste moment geweest om bij deze prachtige club te blijven. Vandaar dat ik ook zo blij ben dat de club en ik vandaag kunnen bevestigen dat er een mondeling akkoord is. Met mijn herstel gaat het de goede kant op. Ik voel dat ik sterker ben geworden en kan niet wachten om er zo snel als mogelijk weer te staan en in de mooie volle Kuip te spelen."

Geertruida is momenteel herstellende van een knieblessure. Eerder meldde RTV Rijnmond dat de 21-jarge verdediger in september terug wordt verwacht bij Feyenoord. De jeugdinternational maakte in 2017 zijn debuut in het eerste elftal. In het seizoen 2020/21 beleefde hij zijn grote doorbraak. Hij eindigde het seizoen met acht doelpunten en twee assists in alle competities.

Meer nieuws

Koeman: 'Hij is in alle opzichten klaar voor een stap naar het buitenland'
7
Ronald Koeman verklapt: 'Georginio Wijnaldum gaat mee naar het EK'
44
Bondscoach Ronald Koeman verklaart waarom Joshua Zirkzee niet bij Oranje zit
21
'Arne Slot wil PSV'er als eerste aanwinst naar Liverpool halen'
47
Juventus komt in 8 minuten tijd terug van 3-0 achterstand tegen Bologna
8
Davids noemt De Ligt als optie op totaal andere positie in het Nederlands elftal
24

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties