Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Feyenoord slachtoffer van 'truc': 'Goed voetballen is bijna onmogelijk'

Laatste update:

"Trencín is niet makkelijk. Het is een kleine club, dus misschien denkt Feyenoord er wel makkelijk over. (…) Maar denk niet dat wij... uhh, ik bedoel zij, zich iets aan gaan trekken van de tegenstander. Trencín valt vanaf de eerste seconde aan. Dat wordt zeker niet makkelijk voor Feyenoord", zegt de middenvelder van Vitesse, die deze zomer overkwam van Trabzonspor.

Ton Caanen is na zijn vertrek bij Roda JC Kerkrade trainer geworden bij het Slowaakse FK Senica en hij vindt dat het zogenaamde afjagen van Trencín wel meevalt. "Ik denk dat als Feyenoord er zelf gewoon bovenop zit en die jongens niet laat voetballen, het met drie punten naar huis kan. Trencín heeft inderdaad wel een huisstijl van aanvallen en verzorgd voetbal, maar het zijn veel jongens van het niveau top-Eerste Divisie. De grootste tegenstander van Feyenoord is het veld. Natuurlijk is dat een truc van Trencín."

Feyenoord speelt namelijk op het kunstgrasveld van MSK Zilina, omdat het stadion van Trencín niet voldoet. "Dus moeten ze nu uitwijken. Dan is het wel héél toevallig dat ze zelf op gras spelen en nu dit veld kiezen. Dat hebben ze daar bewust gekozen. (…) Als Feyenoord daar denkt rustig lekker te gaan ballen, hoef ik niet uit te leggen dat je het dan ook tegen een mindere tegenstander moeilijk kunt krijgen. Laat staan als de ondergrond ook nog zo slecht is. Op die mat is goed voetballen bijna onmogelijk."

Verwacht jij dat Feyenoord de groepsfase van de Europa League gaat halen?

Meer nieuws

VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Live meepraten in LaLiga: FC Barcelona - Valencia
31
John van den Brom bereikt akkoord en wordt de nieuwe trainer van Vitesse
11
'PSV laat Lozano alweer vertrekken en neemt genoegen met klein verlies'
30
VI oppert naam als opvolger van Slot die Guardiola's mond deed openvallen
3
Salarisplafond in Premier League maakt eind aan onbeperkt budget van rijke clubs
27

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties