Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Feyenoord sluit deal met Liverpool; Dirk Kuyt speelt cruciale rol'

Laatste update:

"Een verrassende, maar erg goede stap voor George Johnston", zo laat Neil Jones, journalist van Goal, weten op Twitter. Jones geeft aan dat Dirk Kuyt een rol heeft gespeeld in de aanstaande transfer. De oud-spits, eerder actief bij Liverpool, is momenteel de trainer van de Onder-19 van Feyenoord en maakt onderdeel uit van het technisch hart van de Rotterdamse club.

"Johnston is op weg naar Feyenoord nadat Kuyt Liverpool had gebeld voor een aanbeveling. Hij zat in het laatste jaar van zijn contract. Liverpool krijgt een kleine transfersom", aldus Jones, die dan het bedrag van 300.000 euro noemt. Liverpool gaat ook profiteren van een toekomstige transfer van de Schot, want naar verluidt heeft men een doorverkooppercentage van dertig procent afgedwongen.

Johnston komt uit de jeugdopleiding van de Engelse grootmacht, maar heeft zijn debuut voor de hoofdmacht nog niet weten te maken. Hij kwam afgelopen seizoen veelvuldig in actie bij de Onder-23 van Liverpool. Johnston komt echter niet in aanmerking voor veel speelminuten bij het eerste, waardoor hij openstond voor een transfer.

Een goede aankoop van Feyenoord?

Meer nieuws

Noa Lang start zeer controversieel liedje op podium, maar Luuk de Jong grijpt in
11
Live meepraten in de Premier League: Crystal Palace - Manchester United
1
Koopmeiners heeft geen basisplek nodig om goud waard te zijn voor Atalanta
0
Liveblog huldiging PSV: Selectie op bordes, Stadhuisplein uitzinnig van vreugde
38
'Bayern München schakelt definitief door naar Erik ten Hag'
34
Vitesse beleeft doorbraak in reddingsplan: Parry ziet af van claim
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties