Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Feyenoord sluit langverwachte deal en geeft CL-selectie steeds meer vorm

Laatste update:

Szymanski groeide dit seizoen uit tot basisspeler op het middenveld van Feyenoord en geldt als sterkhouder, maar ligt nog tot medio 2026 vast bij Dinamo Moskou. Een kleine tien dagen geleden maakte de FIFA echter bekend dat spelers die onder contract staan bij clubs uit Rusland of Oekraïne ook komend seizoen in een ander land mogen spelen. Feyenoord bereikte daarop een akkoord met Szymanski om een jaar langer in Rotterdam-Zuid te blijven.

Ondanks het persoonlijke akkoord met de Poolse middenvelder leefde Feyenoord enige tijd in onzekerheid over de daadwerkelijke mogelijkheden voor komend seizoen. De Rotterdammers hadden namelijk eveneens een koopoptie ter waarde van tien miljoen euro bedongen in het huurcontract van Szymanski, maar die kon nog niet gelicht worden aangezien het niet was toegestaan om zaken te doen met Russische clubs.

Nu het wel definitief mogelijk is om zaken te doen, pakt Feyenoord door en heeft het een akkoord gesloten met Dinamo Moskou. De Rotterdammers maken dus geen gebruik van de koopoptie, maar kiezen ervoor om de middenvelder een extra jaar te huren. Szymanski maakte vorig jaar zomer op huurbasis de overstap naar Feyenoord, waar hij in zijn eerste seizoen tot 29 Eredivisie-optredens kwam. In die duels kwam hij negen keer tot scoren en leverde hij vier assists.

Meer nieuws

De Ligt onthult de pijnlijke woorden van de grensrechter na diens blunder
25
Hoe Ipswich Town na 22 jaar en op unieke wijze terugkeert naar de Premier League
8
Grove arbitrale blunder: De Ligt wordt tegen Real Madrid onterecht teruggefloten
147
Real Madrid gaat naar finale dankzij spectaculaire late comeback tegen Bayern
335
PSV krijgt serieuze concurrentie in strijd om Driouech: bod ligt bij Excelsior
13
'Hij moet in de basis bij Oranje. Eerst was het Jerommeke, nu maakt hij je gek'
45

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties