Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Feyenoord sluit memorabel 2017 af met vijfklapper tegen Roda JC

Laatste update:

Na vier minuten schalde het 'tien, tien, tien' al van de tribunes. Het stond op dat moment al 2-0, want Feyenoord was furieus van start gegaan voor eigen publiek. Het was na 44 seconden voor het eerst raak. Vanaf de rechterflank leverde Steven Berghuis een voorzet op Sam Larsson, die Nicolai Jörgensen met de hak bediende. De spits, weer in de basis nadat hij wegens familieomstandigheden een week niet speelde, rondde van dichtbij af. Kort daarna maakte Jens Toornstra er 2-0 van met een diagonale poeier in de bovenhoek op aangeven van Jörgensen.

Toornstra evenaarde daarmee het record van Joop Böckling, die ook negentien keer op rij alleen maar in thuisduels scoorde voor één club in de Eredivisie. Feyenoord leek nog lang niet klaar. Tonny Vilhena kopte bijna raak voor de 3-0, maar zag de bal rakelings naast zeilen. Ook Jörgensen liet na er 3-0 van te maken, waarna Vilhena het weer mocht proberen. Ditmaal redde Hidde Jurjus met de voet op de inzet. Feyenoord vermaakte het publiek en het leek wachten op het derde Rotterdamse doelpunt.

Toch haalde de thuisploeg de voet van het gaspedaal in het restant van de eerste helft. De storm ging liggen en Roda bleef wat makkelijker overeind, zonder zelf iets te creëren. Er kwam nog wel één grote kans voor Feyenoord: Berghuis kopte tegen Daryl Werker aan na een goede voorzet van Toornstra. Het bleef dus 2-0 in de eerste helft en kort na rust kwam Roda plots terug in de wedstrijd. Feyenoord-huurling Simon Gustafson stond volledig vrij in het strafschopgebied en kon binnenknikken na een voorzet van Mario Engels: 2-1.

Lang duurde het echter niet voordat de marge weer twee was. Met wat geluk kreeg Jörgensen de bal voor de voeten na goed werk van Vilhena, waarna de Deen aantekende voor zijn tweede van de wedstrijd. Feyenoord vroeg halverwege de tweede helft tevergeefs om een strafschop na een handsbal van Werker, terwijl het eerder al een elfmetertrap wilde na een vermeende overtreding op Vilhena. Enkele minuten voor tijd liet Jorn Vancamp een goede kans op de aansluitingstreffer liggen, waarna Berghuis nog toesloeg met twee intikkers.

-
Eindigt Feyenoord in de top drie van de Eredivisie?

Meer nieuws

Live meepraten in de Premier League: Nottingham Forest - Manchester City
1
RKC Waalwijk pakt punt tegen FC Utrecht, waar Sam Lammers record breekt
5
Volendam gaat onderuit tegen pover Sparta en lijkt kansloos voor handhaving
0
Been raadt PSV'er af voor Engeland te kiezen: 'Kan beter naar het zonnetje gaan'
4
El Gran Derbi: is dit de meest heetgebakerde derby van Spanje?
1
Live meepraten in de Eredivisie: Vitesse - Fortuna Sittard
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties