Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Feyenoord sluit miljoenendeal voor wagenpark en zwaait Opel uit

Laatste update:

Behalve Opel was Feyenoord in het verleden ook aan Volkswagen en Toyata verbonden. Het is voor het eerst dat de selectie van de Eredivisie-club in auto's van BMW gaat rijden. De krant meldt dat het totale wagenpark voor spelers, de staf, het personeel van de club en het stadion ongeveer 140 auto's telt. Door de deal met BMW komt er een einde aan een jarenlange samenwerking met Opel.

Opel was tussen 2013 en 2017 als hoofdsponsor aan Feyenoord verbonden. Na het hoofdsponsorschap ging het automerk verder bij de club in de vorm van een partnership. Die deal loopt komende zomer af en wordt dus niet verlengd. Het is onbekend of Opel op een andere manier aan Feyenoord verbonden blijft.

Feyenoord is niet de enige club uit de Eredivisie waar de spelers in BMW rijden. AZ sloot in het seizoen 2018/19 al een deal met BMW en was de eerste Eredivsie-club die zijn spelers in het automerk liet rijden. Ajax-spelers rijden in auto's van Mercedes, terwijl PSV in 2018 overstapte van Mercedes naar Alfa Romeo.

Meer nieuws

Bayern verliest Bundesliga-topper en beleeft slechte generale voor Real Madrid
6
Live meepraten in de Premier League: Manchester City - Wolverhampton W.
2
Live meepraten in LaLiga: Girona - FC Barcelona
6
Marco Reus geeft afscheidstournee meteen glans, ook Malen scoort
2
Bizar: Brugge-fan na flinke blunder door medesupporters (!) in elkaar geslagen
11
Becker schudt Sinkgraven van zich af en scoort prachtig uit 'onmogelijke' hoek
1

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties