Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Feyenoord sluit trainingsweek af met onnodige nederlaag

Laatste update:

De A-ploeg begon echter aan de wedstrijd en deed dat prima. De eerste kans was dan ook voor Feyenoord, maar Graziano Pellè slaagde er niet in om het goede voorbereidende werk van Ruben Schaken te bekronen. Na een kwartier spelen viel de treffer aan de overkant. De geroutineerde Marco Streller kreeg de bal voor zijn voeten en liet Erwin Mulder van dichtbij kansloos. De spits viel overigens vlak na die 1-0 uit na een botsing met de paal.

Feyenoord kreeg nadien een aantal goede mogelijkheden om de score weer gelijk te trekken. Zo raakte Schaken via de doelman de paal en hielp Pellè vlak voor rust wederom een kans om zeep, dit keer op aangeven van Jean-Paul Boëtius. Dezelfde combinatie zorgde ook na rust voor dreiging, maar dit keer verdween de kopbal van de Italiaan rakelings naast. Koeman besloot niet veel later om zijn hele basiself te wisselen en onder meer Otman Bakkal en Wesley Verhoek binnen de lijnen te brengen. Doelgevaar wisten de reserves echter niet meer te creëren.

-
Denk jij dat Feyenoord serieus mee gaat doen om de landstitel?

Meer nieuws

Johan Derksen: 'Je kunt niet meer om hem heen in het Nederlands elftal'
3
Xavi Simons zorgt voor negatieve primeur tijdens puntenverlies RB Leipzig
3
'Hij was een dertien in een dozijn-voetballer voor Slot naar Feyenoord kwam'
9
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Feyenoorder ben je voor de lol: hoe Arne Slot het plezier terugbracht
22
Naam uit de Premier League getipt aan Feyenoord: 'Geweldige veldtrainer'
7

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties