Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Feyenoord sluit zware tijd af met klinkende overwinning

Laatste update:

Woensdagavond stond Kowet al na vier minuten op voorsprong tegen Feyenoord, maar zo'n vaart liep het zaterdag absoluut niet. Feyenoord had meer grip en controle en leek vastberaden zich niet weer de kaas van het brood te laten eten. Karim El Ahmadi schoot een keer over het doel van Erik Cummins en gaf daarmee al het signaal dat Feyenoord kwam voor een driepunter. Nadat Elvis Manu vervolgens een treffer geannuleerd zag worden wegens buitenspel, sloeg Feyenoord toe voor er een half uur op de klok stond. Wijnaldum gleed een voorzet, die verlengd werd door Kazim-Richards, onbedoeld binnen.

De spelers van Feyenoord liepen richting trainer Rutten, om de voorsprong met hem te vieren. Het gaf de ploeg ook vertrouwen voor het laatste kwartier voor rust. Luke Wilkshire stond perfect opgesteld op de doellijn om een kopbal van Fernando Lewis op te ruimen en aan de overkant miste Kazim-Richards maar net de kans op de tweede goal. Zijn omhaal ging er niet in en Go Ahead kon opgelucht ademhalen. Voor even dan, want toen Toornstra een voorzet van Manu binnenkopte en zijn eerste goal maakte voor zijn club, werd het gevoel bij Feyenoord alleen maar beter.

Go Ahead had moeite het spel van Feyenoord te ontregelen en maakte niet de indruk dat het, net als woensdag in de beker, kon winnen van de volksclub. Na bijna een uur spelen voerde Kazim-Richards de score verdiend op naar 0-3. De Turkse Engelsman betaalde het vertrouwen van trainer Rutten terug met een geweldig schot van 25 meter afstand, waar keeper Cummins geen weerwoord op had. Feyenoord liep over de tegenstander uit Deventer heen en maakte het uitpubliek blij met het sterke optreden in De Adelaarshorst.

De score had nog ruimer kunnen uitvallen en ook Go Ahead liet zich niet onbetuigd in de laatste twintig minuten. Immers en Kazim-Richards kregen met het hoofd kansen voor goal nummer vier, maar lieten die liggen: aan de overkant schoot Jop van der Linden een vrije trap op de buitenkant van de paal naast Kenneth Vermeer, die verder nauwelijks onder druk was komen te staan. Invaller Mitchell te Vrede pikte in de slotminuut ook nog een doelpunt mee, zijn vierde van het seizoen, toen Manu niet zelfzuchtig opereerde en zijn aanvalspartner een niet te missen kans bood.

-
Feyenoord zal hierna alleen maar klimmen op de ranglijst

Meer nieuws

Jeremain Lens kondigt live op televisie het einde van zijn carrière aan
0
Schalke 04 handhaaft zich middels klinkende zege in de 2. Bundesliga
7
Enrique verrast met invulling spitspositie voor return tegen Dortmund
3
Live meepraten in de Champions League: Paris Saint-Germain - Borussia Dortmund
5
'Mislintat wil namens Borussia Dortmund voormalig Ajax-doelwit alsnog strikken'
8
FC Twente deelt nieuw contract uit: 'We zijn onder de indruk'
4

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties