Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Feyenoord speelt mogelijk cruciale rol bij uitgaande transfer Ajax'

Laatste update:

AS Roma heeft met Karsdorp en aanvaller Patrik Schick (RB Leipzig) twee spelers die momenteel worden verhuurd. Beide spelers gaan zich mogelijk definitief aansluiten bij hun huidige werkgevers als men besluit de knip te trekken. Gezamenlijk moeten Karsdorp (8 miljoen) en Schick (28 miljoen) circa 36 miljoen euro opleveren, een flink bedrag waarmee AS Roma weer versterkingen kan halen.

Van der Sar: 'Door uitstel EK hopelijk tijd om competities af te ronden'

Het valt te betwijfelen of de Serie A-club daadwerkelijk het genoemde forse bedrag zal opstrijken, maar men zal in ieder geval het geld dat wel vrijkomt, reserveren voor Gravenberch, zo klinkt het. De jonge middenvelder ligt tot medio 2021 vast, waardoor Ajax mogelijk openstaat voor een transfer als het niet tot een contractverlenging komt. Beide partijen gaven eerder aan de intentie te hebben om een nieuwe deal te bewerkstelligen, maar vooralsnog is een akkoord niet bereikt.

Naar verluidt moet Gravenberch circa tien tot twaalf miljoen euro kosten. AS Roma is niet de enige gegadigde voor het toptalent, zo claimt de roze sportkrant. Ook twee andere topclubs in Europa zouden azen op de diensten van de jongeling. Eerder werd onder meer Juventus al in verband gebracht met de cliënt van zaakwaarnemer Mino Raiola.

Verwacht jij dat Ryan Gravenberch een nieuw contract gaat tekenen bij Ajax?

Meer nieuws

Koeman maakt voorlopige EK-selectie van het Nederlands elftal bekend
189
FC Barcelona overleeft reuzenkansen hekkensluiter en wint dankzij Fermín López
17
Tijjani Reijnders besluit uitstekend debuutseizoen met fraaie bekroning
14
Uitblinker Summerville en Piroe helpen wervelend Leeds United aan finaleplaats
10
Gerry Hamstra krijgt jaar na vertrek bij Ajax nieuwe kans in de Eredivisie
0
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties