Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Feyenoord-spelers weigeren in te gaan op vragen over Berghuis

Laatste update:

Het enige Rotterdamse doelpunt kwam zaterdag op naam van Naoufal Bannis, terwijl de van Spartak Moskou gehuurde Guus Til zijn officieuze debuut maakte. Na afloop van het duel werden Tyrell Malacia en Leroy Fer op de pers afgestuurd. Laatstgenoemde kreeg deze week te horen dat hij zich mag gaan richten op een plek in het hart van de defensie en deed dat naar behoren. "In de eerste tien minuten had hij het één of twee keer moeilijk, toen hij in te grote ruimtes kwam", gaf Arne Slot na afloop te kennen. "Dat geldt voor Leroy, maar eigenlijk voor elke centrale verdediger: als je in te grote ruimtes komt en er is geen druk op de bal, is het heel lastig."

Zowel Fer als Malacia deed een helft mee tegen AA Gent. Slot gooide zijn ploeg in de rust om en wisselde zijn hele elftal. Malacia werd na afloop gevraagd naar de situatie rond Berghuis. "Steven heeft er nog niks over gezegd, dus wat moet ik er over zeggen?", aldus de linkervleugelverdediger tegenover De Telegraaf. "Ik heb er geen invloed op, dus ik heb er niks over te zeggen. Ik weet er niks van, dus ik richt mij op het voetbal. Ik heb Steven voor het laatst gesproken toen hij mij feliciteerde met mijn nieuwe contract."

Als Malacia in Berghuis' schoenen had gestaan, was het van een transfer naar Ajax in ieder geval nooit gekomen. "Nee. Maar ik ben een jongen van Rotterdam-Zuid. Dat gaat niet", aldus Malacia. Ook Fer weigerde uitgebreid in te gaan op vragen over Berghuis. "Dat is iets waar ik niet over ga", vertelde de middenvelder annex verdediger tegenover ESPN. "Ik focus me daar niet op. Ik heb geen contact gehad met hem. Het is niet aan mij om die keuze te maken. Het is aan de clubs en aan Steven, verder geef ik er geen antwoord op."

Kuyt over interesse Ajax in Berghuis: 'Al kreeg ik al het geld van de wereld'

Dirk Kuyt reageerde vrijdagavond bij Humberto op de interesse van Ajax in Steven Berghuis.Lees artikel

Vrijdagavond liet Dirk Kuyt zich bij Humberto eveneens uit over een eventuele transfer van Berghuis naar Ajax. "Al kreeg ik al het geld van de wereld, ik had het nooit gedaan", reageerde Kuyt stellig. "Maar Steven is enorm ambitieus, hij wil altijd om de prijzen spelen. Als ze bij Feyenoord hem dat gevoel kunnen geven, weet ik zeker dat hij zal blijven. Hij is een ambitieuze jongen die heel slecht tegen zijn verlies kan. We hebben het in het verleden vaak genoeg gezien en hij moet de keuze voor zichzelf maken, maar het is de beste speler van Feyenoord. Het zou mijn Feyenoord-hart pijn doen."

Meer nieuws

Real Madrid onthult keuze onder de lat tussen Lunin en Courtois
6
De EK-selectie van Turkije: dit zijn de spelers die kans maken
14
Santiago Gimenez onthult door welke grote fout hij zelfvertrouwen verloor
31
VZ Kort: Bovenring van de noordzijde van het stadion van PSV krijgt upgrade
77
Troyes zet vier spelers op non-actief na bizar vuurwerkincident met eigen fans
8
Een buitenlandse wedstrijd bijwonen? Koop je officiële tickets in de ticketshop!
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties