Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Feyenoord staat voor cruciaal duel: 'Er zijn veel excuses voorbijgekomen'

Laatste update:

De 21-jarige rechterverdediger won de beker in het seizoen 2015/16, maar kwam toen niet in actie in de met 2-1 gewonnen finale tegen FC Utrecht. "Ik wil dolgraag naar de finale. Die heb ik nog nooit gespeeld en dus wil ik dat meemaken." Nieuwkoop stelt dat de sfeer in de groep 'prima' is, maar dat de prestaties niet stabiel genoeg zijn. Waar dat aan ligt, dat vindt Nieuwkoop moeilijk om aan te geven.

"Er zijn allerlei excuses voorbijgekomen, maar die ga ik niet herhalen. Iedereen weet dat het beter moet en dat de vorm er even niet is. Ik heb ook betere wedstrijden gespeeld. Ik had de pech dat ik met een blessure aan het seizoen begon en daarmee veel langer was uitgeschakeld dan ik dacht. Ik ben nu weer fris en fit. We moeten met z'n allen even terug moeten naar de basis. Dingen niet te gecompliceerd maken en allemaal je taak uitvoeren."

De kritiek op Giovanni van Bronckhorst neemt bijna met de week toe, maar Nieuwkoop wijst de selectie als de schuldige aan voor de matige prestaties. "Wij hebben als spelers niet genoeg laten zien op het veld. Daar moet veel meer worden getoond." Feyenoord, waarbij Robin van Persie en Sven van Beek waarschijnlijk in de basis terugkeren, schakelde in de KNVB Beker eerder ADO Den Haag, AVV Swift, Heracles Almelo en PSV uit. In de finale treffen de Rotterdammers AZ of FC Twente.

-
Wie bereikt de finale van de KNVB Beker, denk je?

Meer nieuws

Ziggo onderbreekt Girona - Barcelona vanwege Dodenherdenking: kijkers woedend
117
Luka Modric neemt opnieuw record over van Real Madrid-legende Ferenc Puskás
5
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
8
Atlético Madrid dicht bij Champions League-ticket dankzij fraaie goal Riquelme
1
Inter verliest door fout Dumfries voor de tweede keer dit seizoen van Sassuolo
15
De schoonzoon van Earnest Stewart kan het kampioensfeest van PSV verzieken
10

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties