Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Feyenoord stelt plek in achtste finale veilig tijdens enerverend gevecht

Laatste update:

Al in de eerste minuut kreeg Feyenoord een goede kans, maar Rodney Huijgen haalde niet het maximale uit één-op-één-situatie. De bezoekers begonnen sterk en kwamen in minuut twintig op voorsprong via Orkun Kökcü. Die haalde de trekker over na voorbereidend werk van Wouter Burger. Na het doelpunt zette Nitra meer druk. De Slowaken wisten het duel zelfs nog voor rust te kantelen. Met een diagonaal schot zorgde Andrej Fábry voor de 1-1, waarna hij er ook 2-1 van maakte.

De lange spits torende boven iedereen uit en knikte zijn ploeg op voorsprong. In de tweede helft waren er goede kansen voor zowel Fábry als Kökcü. Feyenoord was voetballend beter, maar had een zware kluif aan het fysiek sterke Nitra. Toch kwamen de Rotterdammers langzij: na een hakje van Cheick Touré knalde Kökcü zijn tweede treffer van de middag binnen. In het slot zette Feyenoord de opponent tegen de muur. Een directe strafschoppenserie werd afgewend, want in de blessuretijd bepaalde Burger de eindstand.

Meer nieuws

Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
6
Bondsvoorzitter KNVB uit frustratie: 'Van achterkamertjes is geen sprake'
2
Cruciale week voor Kuijt: om deze reden vertrekt hij mogelijk al bij Beerschot
14
Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
21
Beuker schetst ideale Ajax-trainer: 'Louis van Gaal een fantastisch voorbeeld'
17
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties