Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Feyenoord-ster plots trefzeker: 'Natuurlijk ben ik weleens bezig met Makaay'

Laatste update:

"Vroeger zeiden ze in het veld tegen me dat ik maar beter niet kon schieten", lacht de routinier, dit seizoen een van de belangrijkste Feyenoorders, bij de NOS. "Maar nu vliegen ze erin. Hoe ik het verklaar? Voor mijn gevoel kom ik juist minder voor de goal dan andere jaren, maar nu maak ik ze. Natuurlijk ben ik af en toe bezig met afwerken met spitsentrainer Roy Makaay, maar het is niet zo dat ik echt puur bezig ben met het maken van doelpunten."

Giovanni van Bronckhorst ziet dat zijn aanjager steeds completer wordt. Het spel van El Ahmadi is gevarieerder geworden, stelt de trainer. "Zijn passing is beter en hij herkent de goede momenten om bij te sluiten en te scoren. Dat laat hij nu zien. Zijn ervaring in het buitenland als speler en als mens helpt daarbij. Hij is een van de belangrijkste schakels in mijn team." Zondagmiddag neemt Feyenoord het thuis op tegen Sparta Rotterdam. De ploeg van Van Bronckhorst staat op basis van doelsaldo bovenaan in de Eredivisie.

-
Zie je Karim El Ahmadi de tien doelpunten halen?

Meer nieuws

Vermoedelijke opstelling Ajax: Steven Berghuis keert terug in de basiself
0
Klopp meldt zich op Instagram met prachtige afscheidsvideo voor Liverpool-fans
2
Jouw club in de nieuwste voetbalkleding van adidas? Ontdek adidas TEAM!
0
Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Arne Slot wacht emotionele middag in De Kuip
2
'Real Madrid gaat contracten van 2 absolute grootheden verlengen'
9
'Het publiek in Nice was al heel snel op het voetbal van Farioli uitgekeken'
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties