Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Feyenoord stoomt drietal klaar voor Klassieker: sleutelspelers reeds gespot

Laatste update:

Trauner is momenteel al het langst uit de roulatie. De dertigjarige Oostenrijker raakte eind december geblesseerd op een training. De rechtspoot kampt sindsdien met een meniscusblessure, maar is reeds succesvol geopereerd. Trauner revalideert zelfs verbazingwekkend snel en lijkt een stuk eerder terug te keren bij Feyenoord. Eerder gaf Slot nog aan dat hij hoopte dat zijn ervaren mandekker in de laatste paar wedstrijden nog een rol zou kunnen spelen. "Als je Trauner zo bezig ziet en ziet scoren lijkt het er erg goed uit te zien", laat de maker van de trainingsfoto's weten.


Huurling Szymanski heeft last van een knieblessure die hij opliep in de uitwedstrijd bij FC Twente. De 23-jarige Pool heeft volgens 1908.nl nog ongeveer een maand nodig om te herstellen. De blessure van Bijlow lijkt wel minder heftig dan de polsbreuk die eerder werd gecommuniceerd. Volgens het medium heeft Bijlow enkel lichte schade aan een spier tussen de duim en de pols. Die problemen liep de sluitpost op in aanloop naar het topduel met PSV (2-2). Sindsdien staat Timon Wellenreuther onder de lat bij Feyenoord, maar die laat geen geweldige indruk achter.


Maandag bevestigde RTV Rijnmond al dat Igor Paixão zaterdag tegen AZ in ieder geval aanwezig zal zijn in de wedstrijdselectie van Feyenoord. De 22-jarige aanvaller leek tegen sc Heerenveen (1-2 winst) zwaar geblesseerd te raken, maar er blijkt weinig aan de hand te zijn. Aanvaller Patrik Wålemark is tegen de Alkmaarders nog niet van de partij vanwege een bovenbeenblessure. Aanvoerder Orkun Kökçü mag niet meedoen vanwege een schorsing. De achttienvoudig international van Turkije pakte afgelopen zondag in Friesland zijn vijfde gele kaart van het seizoen. De wedstrijd tussen Feyenoord en AZ begint zaterdagavond om 20.00 uur.

Eredivisie
Ajax
2 - 3
Feyenoord

Meer nieuws

Aandeelhouders Ajax eisen extra onderzoek naar Sven Mislintat
1
Deschamps heeft enorme verrassing in definitieve EK-selectie Frankrijk
21
Jouw club in de nieuwste voetbalkleding van adidas? Ontdek adidas TEAM!
0
Ronald Koeman maakt voorselectie van het Nederlands elftal voor het EK bekend
104
Terugkeer naar de Eredivisie? Strootman bevestigt transfervrij vertrek bij Genoa
8
Belgische profclub houdt op te bestaan; woede richt zich tot grootaandeelhouder
2

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties