Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Feyenoord stormt top drie binnen na zege in Friesland

Laatste update:

Feyenoord begon prima. Tonny Vilhena, die vanwege blessureleed bij Lex Immers weer eens in de basis mocht beginnen, kreeg al snel een grote kans. De middenvelder dook in de derde minuut ineens op voor Leonard Nienhuis, maar de doelman van Cambuur voorkwam een vroege achterstand. Feyenoord behield in de openingsminuten het initiatief, maar zag dat gaandeweg de eerste helft minder worden. Cambuur ontwaakte langzaam, ging de strijd aan en drukte de bezoekers terug. Tot veel meer dan een kans voor Martijn Barto (inzet uit hoekschop, gepakt door Kenneth Vermeer) leidde dat echter niet. Een schot van Marlon Pereira miste de juiste richting.

Feyenoord creëerde eveneens weinig, maar stond na 37 minuten wel op voorsprong. Jordy Clasie zag Toornstra weglopen uit de rug van zijn tegenstander en legde de bal precies op maat neer. De gelegenheids-rechtsbuiten nam uitstekend aan, stuitte in eerste instantie op Nienhuis, maar was in de rebound alsnog trefzeker. De gasten uit Rotterdam kregen daar een flinke injectie aan zelfvertrouwen van en hadden in het restant van de eerste helft weinig moeite om de voorsprong vast te houden.

Aan dat spelbeeld veranderde ook na de pauze weinig. Het was vooral strijd dat de boventoon voerde, zonder dat er echt goed gevoetbald werd. Als er al eens een mogelijkheid ontstond, kwam dat vooral voort uit opportunisme. Zo leek het er even na rust op dat Barto kon gaan scoren, maar het wippertje van de aanvaller viel net naast het doel van Vermeer, die het nadien weer lange tijd erg rustig had. Feyenoord stelde daar ook niet veel tegenover en moest het vooral hebben van hier en daar een bevlieging van Toornstra. Hij schoot onder meer rakelings naast uit een vrije trap.

In de laatste twintig minuten besloot Cambuur de druk op te voeren en een = slotoffensief te ontketenen. Verfijnd was het nog altijd niet, maar via andermaal Barto kreeg de thuisploeg wel een enorme kans: de aanvaller werd bediend van de zijkant en schoof van dichtbij rakelings naast. Ook de laatste mogelijkheid van de wedstrijd was voor de invaller, die al vroeg in de wedstrijd de geblesseerde Dejan Meleg had afgelost. Dit keer schoot hij echter over.

-
Feyenoord gaat ook in de top drie eindigen

Meer nieuws

Derksen wijst nieuwe schuldige aan: 'Hij heeft Ajax naar de klote geholpen'
5
PSV aast op Eredivisiespeler en denkt aan transfersom van 1,5 à 2 miljoen euro
23
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
94
De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
4
Sneijder loopt helemaal leeg: 'Real-onwaardig, hij kan echt niet op dit niveau'
14
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
5

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties