Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Feyenoord-talent geeft zijn woord en maakt overstap naar PSV'

Laatste update:

Berete was bezig aan zijn eerste seizoen bij Feyenoord, want een jaar geleden werd hij door de Rotterdammers weggehaald uit de jeugdopleiding van Vitesse. Daarvoor speelde hij voor Brabant United, het samenwerkingsverband tussen FC Den Bosch en RKC Waalwijk. Volgens het regionale dagblad heeft Berete zijn woord al aan PSV gegeven. Echter, over een aantal persoonlijke voorwaarden moeten nog knopen worden doorgehakt.

Eerder dit seizoen sloten Ajax, Feyenoord, PSV, AZ, Vitesse en FC Utrecht nog een zogenoemd herenakkoord, waarbij werd afgesproken dat elkaars jeugdspelers met rust worden gelaten. "Gebeurt dat toch nog, dan staat er een dubbele opleidingsvergoeding tegenover", zei Jacco Swart, voorzitter van de Eredivisie CV, destijds tegen Voetbal International. "Aan de ene kant komt er zo een barrière om een speler aan te trekken." Het herenakkoord treedt echter pas in werking in 2021.

Hoewel werd afgesproken dat elkaars jeugdspelers met rust zullen worden gelaten, zag AZ onlangs een aantal talenten de overstap maken naar Ajax en PSV. Rio Hillen en Kian Fitz-Jim (vijftien) maken de overstap naar Ajax, terwijl Justin de Haas (negentien) kiest voor een overstap naar PSV nadat hij geen akkoord bereikte over een nieuw contract bij AZ.

Meer nieuws

Vermoedelijke opstelling PSV: Bosz kiest opnieuw tussen Tillman en Lozano
4
Messi steelt de show en breekt twee records tijdens zesklapper Inter Miami
5
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Stengs en Gimenez aan de aftrap
0
Vermoedelijke opstelling Ajax: Van 't Schip schuift door afwezigheid Bergwijn
7
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
7

Meer sportnieuws

Weet jij de laatste? ????
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties