Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Feyenoord-talent onder de indruk: 'Hij straalt zó veel rust uit aan de bal'

Laatste update:

In een interview op de website van zijn club laat de negentienjarige Hamer weten onder de indruk te zijn van de Marokkaans international. "Mijn favoriete positie is verdedigende middenvelder, daarom kijk ik veel naar Karim. Als hij de bal heeft, straalt hij zó veel rust uit. Voor mij is hij echt een voorbeeld, van wie ik veel wil en kan leren", vertelt hij.

Naast het voetballende aspect, is het in de voorbereiding ook van belang om goed te rusten. "De eerste training in Oostenrijk was zwaar, ook vanwege het warme weer. Toch kan ik daar goed tegen, ik hou er juist van. Dat komt deels door mijn afkomst, ik heb de eerste twee jaar van mijn leven in Brazilië gewoond", legt Hamer uit. "Tussen de trainingen door is het belangrijk om veel te rusten. Ik doe dat door op de kamer te slapen of een potje FIFA te spelen."

Denk jij dat Gustavo Hamer het gaat redden bij Feyenoord?

Meer nieuws

'Club die Geertruida vorige zomer 'pijn deed' komt nu mogelijk weer bij hem uit'
4
Samir Nasri onthult opvallende uitspraak Marco Reus: 'Hij wil naar de MLS'
1
Lucas Moura kijkt terug op CL-uitschakeling Ajax: 'Hadden een geweldig team'
20
Cody Gakpo en vriendin Noa van der Bij verwelkomen eerste kind
4
Goed nieuws voor Koeman: sleutelspeler van Oranje keert terug op trainingsveld
4
Beschonken Tillman vroegtijdig gesneuveld tijdens PSV-huldiging: 'Hij leeft nog'
17

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties