Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Feyenoord verdedigt zich: 'Toevallig kwam die banaan bij Gervinho'

Laatste update:

Daar is volgens algemeen directeur Eric Gudde van Feyenoord absoluut geen sprake van. "En dat hebben we de UEFA ook gezegd, dit gebeurt al jaren bij ons. Ik sluit uit dat er sprake is van racisme", verzekerde de sportbestuurder in gesprek met het ANP. Gudde wees onder meer op het feit dat Feyenoord zelf veel donkere spelers en werknemers heeft. "Racisme is helemaal geen issue hier, toevallig kwam die banaan bij Gervinho."

"De scheidsrechter reageerde er alleen wel heel fel op. We hebben in de rust uitgelegd hoe het zat. Ik hoop dat ze daar rekening mee houden." Fred Rutten ergerde zich aan het optreden van Clément Turpin. "De scheidsrechter begon over racisme en dat hij bij een volgende keer actie zou ondernemen. Ik vond dat veel te ver gaan. Wij hebben bij Feyenoord ook donkere spelers. Dat er na rust zoveel rotzooi op het veld werd gegooid, keur ik niet goed. Daarmee wordt de club benadeeld. Maar ik begrijp onze aanhang wel. Die voelde zich toch behoorlijk benadeeld", zo stelde de hoofdtrainer.

-

Meer nieuws

Atlético Madrid dicht bij Champions League-ticket dankzij fraaie goal Riquelme
0
Inter verliest door fout Dumfries voor de tweede keer dit seizoen van Sassuolo
7
De schoonzoon van Earnest Stewart kan het kampioensfeest van PSV verzieken
9
Cristiano Ronaldo beleeft droomavond met perfecte hattrick voor Al-Nassr
7
Ajax-huurling Mikautadze scoort, levert assist en pakt zeer dubieuze rode kaart
20
Real Madrid verovert 36ste landstitel na nederlaag van FC Barcelona bij Girona
57

Meer sportnieuws

PSV nu ?? Ajax 2018/2019 ??
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties