Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Feyenoord verhuurt 'multifunctionele' Wouter Burger opnieuw

Laatste update:

"Met Wouter Burger halen we een multifunctionele middenvelder binnen die zorgt voor meer mogelijkheden in onze selectie na het vertrek van Mohamed Rayhi. Omdat hij op meerdere posities inzetbaar is vergroten we ook de concurrentie onderling", reageert technisch directeur Henk van Stee op de komst van Burger. Rayhi verliet Sparta onlangs voor het Saudische Al Batin.

De jongeling wordt al geruime tijd genoemd als een groot talent, maar slaagt er nog niet in om de definitieve stap naar de hoofdmacht van Feyenoord te maken. Afgelopen seizoen kwam hij tot zes optredens in de hoofdmacht, voordat hij in de eerste helft van dit jaar werd verhuurd aan Excelsior. Met het oog op zijn ontwikkeling heeft Feyenoord er nu opnieuw voor gekozen om Burger, die afgelopen weekend nog vijf minuten in actie kwam tegen ADO Den Haag, te verhuren.

Sparta versterkte zich deze transferperiode al met onder meer Lennart Thy, Danzell Gravenberch, Tom Beugelsdijk, Reda Kharcouch, Benjamin van Leer en Aaron Meijers. Hier blijft het echter niet bij als het aan Van Stee ligt: "Onze wens is dat we nog een aanvaller toevoegen aan de selectie. Dat is de komende dagen onze prioriteit, maar we zijn hierbij ook afhankelijk van de andere partijen."

Een goede stap voor Wouter Burger?

Meer nieuws

'Roger Schmidt wil weg bij Benfica en plant onderhoud in met Bayern München'
8
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
5
Jeredy Hilterman ondanks promotie Willem II niet geheel tevreden
2
Viaplay vraagt Erik ten Hag op de man af of hij contact heeft gehad met Ajax
2
Stadionspeaker Roda JC wijt kolossale blunder onder meer aan slecht internet
20
Hans Kraay junior ziet bizarre taferelen in Kerkrade: 'Werkelijk ongelooflijk'
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties