Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Feyenoord verkeert in zwaar weer: spelers geven belangrijk signaal af

Laatste update:

De uitgangspunten van het collectieve akkoord, dat onlangs werd gesloten door de Federatie Betaald Voetbal Organisaties (FBO), de spelersvakbonden VVCS en ProProf en de CBV (Coaches Betaald Voetbal), zijn als vertrekpunt genomen bij de invulling van de salariskorting van de staf, spelers en directie, aldus Feyenoord. De club meldt dat de laagste salarissen net iets minder gekort worden, maar leveren werknemers met de hoogste salarissen over een deel van hun inkomen juist nog eens extra in.

Linssen zegt Feyenoord af en aast op het buitenland: 'Ik word al grijs'

"Zo dragen de sterkste schouders nog nadrukkelijker de zwaarste lasten. Zoals het hoort", aldus algemeen directeur Mark Koevermans, die zich zeer tevreden toonde met het akkoord en de opstelling van zowel de staf als de spelersgroep tijdens de gesprekken over de loonkorting. "Dat ook wij als spelers een bijdrage zouden leveren, stond voor ons vanaf het eerste moment vast", licht Steven Berghuis toe. De aanvoerder gaf met een afvaardiging van de selectie en de clubleiding invulling aan de salariskorting waar de spelersgroep vervolgens mee akkoord is gegaan.

"De directie heeft ons helder uiteengezet hoe zwaar Feyenoord het op dit moment al heeft en komend seizoen nog krijgt. Voor de spelers was het niet meer dan logisch dat wij onze bijdrage zouden leveren om hier met elkaar doorheen te komen. Dat willen we bovendien niet alleen doen door salaris in te leveren. We hebben aangegeven de komende tijd ook op andere manieren graag een steentje bij te dragen waar dat kan", zo laat de aanvaller weten op de site van de Rotterdamse club.

Koevermans gaf al aan dat de begroting voor volgend seizoen zoals het er nu naar uit ziet met circa een derde (25 miljoen euro) moet worden teruggeschroefd. "De afgelopen maanden hebben we in woord en daad al veel steun ervaren van onder meer de supporters, de supportersvereniging en onze zakelijke relaties. Het is, voor we morgen de seizoenkaartencampagne starten, een mooi en heel belangrijk signaal dat we nu kunnen laten weten dat net als de directie ook de staf en de spelers hun aanzienlijke bijdrage zullen leveren. Eens te meer wordt duidelijk dat we als Feyenoorders gezamenlijk door deze lastige periode willen komen", aldus de directeur.

Meer nieuws

Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
1
Advocaat noemt opvallende naam voor opvolging Slot: 'Hij lijkt me zeer geschikt'
13
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Jamie Vardy gidst Leicester City naar kampioenschap in Championship
7
Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
20
Van der Gijp acht slechts één Feyenoorder goed genoeg voor Liverpool
19

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties