Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
Schrijf een reactie...

'Feyenoord verlangt tientallen miljoenen van Paris Saint-Germain voor Lutsharel Geertruida'

Laatste update:

Het is al langere tijd bekend dat Feyenoord bereid is om mee te werken aan een vertrek van Geertruida, die vorige zomer een transfer naar RB Leipzig zag afketsen. De Duitsers waren destijds bereid om 32,5 miljoen euro neer te tellen, maar de Stadionclub verlangde meer.

Volgens Plettenberg, journalist namens de Duitse tak van Sky Sport, neemt Feyenoord inmiddels genoegen met een lagere transfersom. Geertruida loopt over een jaar uit zijn contract in Rotterdam-Zuid, waardoor de huidige vraagprijs rond de 25 miljoen euro zou liggen. Sinds vorige week wordt Geertruida gelinkt aan PSG.

Geertruida kwam het afgelopen seizoen tot 47 officiële duels namens Feyenoord, waarin hij goed was voor 9 goals en 5 assists. PSG ziet in hem een multifunctionele verdediger die zowel als rechtsback als in het centrum uit de voeten kan. Transfermarkt schat Geertruida's huidige marktwaarde op 32 miljoen euro.

Vrijwel de gehele defensie van PSG gaat deze zomer op de schop. Enkel Marquinhos, Nuno Mendes en de langdurig geblesseerde Lucas Hernández zijn nog zeker van hun plek. De blessuregevoelige Presnel Kimpembe en Nordi Mukiele mogen uitkijken naar een nieuwe club.

Een vertrek van Danilo Pereira en Milan Skriniar wordt eveneens niet uitgesloten, terwijl de verwachting is dat er tijdens de zomerse transferwindow de nodige interesse zal zijn in Achraf Hakimi. Geertruida wordt naar verluidt gezien als een geschikt alternatief voor de Marokkaans international. Dat hij kan rouleren met de centrumverdedigers van les Parisiens maakt hem extra interessant.

Momenteel is Geertruida in Duitsland met het Nederlands elftal. Vrijdagavond kwam de verdediger van Feyenoord nog in actie namens Oranje op het EK tegen Frankrijk (0-0). In de 73ste speelminuut kwam hij binnen de lijnen voor Jeremie Frimpong. Tijdens zijn invalbeurt liet Geertruida een prima indruk achter.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste Feyenoord-nieuws? Word nu lid van het Feyenoord Zone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

Feyenoords 'ideale opvolger van Berghuis' kan Nederland pijn doen op het EK
5
Afellay: 'Hij is de beste dit EK, hij speelt hierna niet meer bij zijn club'
15
Jude Bellingham geeft kraakheldere uitleg over woorden direct na wondergoal
15
Spanje schrikt even van Georgië maar geeft vervolgens masterclass: 4-1
72
Internationale voetbalfans wijzen massaal naar Xavi Simons na goal Rodri
46
Ajax hakt knoop door over toekomst van routinier Remko Pasveer
12

Meer sportnieuws

Reacties