Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Feyenoord verleidt Mats Wieffer tot ondertekenen van nieuw contract

Laatste update:

Wieffer werd weggehaald bij Excelsior als aanvulling op de selectie van Feyenoord, maar ontpopte zich gaandeweg het seizoen tot vaste basisspeler. "Toen ik de kans kreeg ben ik er vol voor gegaan en het maakt mij ongelofelijk trots dat ik hier nu sta. Met de ploeg zitten we in een hele belangrijke fase van het seizoen en dat maakt dat er weinig tijd en ruimte is om erbij stil te staan."

Wieffer raakte in de voorbereiding op het huidige seizoen geblesseerd en miste zo de eerste twee maanden van het seizoen. Daarna werd hij langzaam gebracht door zijn trainer Arne Slot. Sinds januari is Wieffer vaste basisspeler. "Deze beloning in de vorm van een contract is niet alleen een extra bevestiging, maar laat mij er toch ook weer even bij stilstaan hoe bijzonder het is wat ik nu allemaal mee maak. Tegelijkertijd wil ik niets liever dan er alles aan doen deze lijn door te trekken. Als we als team blijven doen wat ons al het hele seizoen kenmerkt dan kunnen het nog hele mooie weken worden."

Inmiddels staat Wieffer op 32 officiële optredens in het shirt van Feyenoord, waarin hij 6 assists en 3 goals noteerde. Zijn laatste treffer maakte de controlerende middenvelder afgelopen donderdag in de kwartfinale van de Europa League tegen AS Roma (1-0). Wieffer debuteerde op 27 maart als basisspeler in Oranje, in de EK-kwalificatiewedstrijd tegen Gibraltar (3-0 winst). Eerder kwam hij uit voor FC Twente en Excelsior.

Meer nieuws

Wijffels over international: 'Ik denk dat hij uitstekend bij Ajax zou passen'
3
Transfersoap rondom Ajax-talent gaat door: 'Hij gaat tóch naar Feyenoord of PSV'
12
Brighton mengt zich in de strijd om handtekening Crysencio Summerville
10
'Franse promovendus Auxerre in gesprek met bij Ajax vertrekkende Ar'Jany Martha'
9
Live meepraten op het EK: Roemenië - Oekraïne
83
NEC wil opvolger van Jasper Cillessen in de Eredivisie oppikken
11

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties