Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Feyenoord verlengt contract en stemt in met huurperiode bij Willem II

Laatste update:

Voordat Nieuwkoop op huurbasis naar Willem II vertrok, heeft hij zijn tot 2020 lopende contract bij Feyenoord met één seizoen verlengd. In de nieuwe verbintenis van de vleugelverdediger is een optie voor nog een seizoen opgenomen. "Met de verhuur aan Willem II krijgt Bart na verlenging van zijn contract een mooie kans om komend seizoen meer aan spelen toe te komen op Eredivisie-niveau", licht technisch directeur Sjaak Troost toe op de officiële website van Feyenoord.

"Daarmee kan hij zijn ontwikkeling een mooie boost geven. Uiteraard blijven we die ontwikkeling komend seizoen nauwlettend volgen", aldus Troost. De vleugelverdediger sluit per direct aan bij Willem II en staat vrijdag direct op het trainingsveld. Het Brabants Dagblad meldt dat Nieuwkoop trainingsfit is, maar waarschijnlijk komende zondag nog niet inzetbaar is. Pikant genoeg neemt Willem II het dit weekeinde in eigen stadion op tegen Feyenoord, van wie Nieuwkoop op huurbasis overgenomen wordt.

Nieuwkoop speelt sinds 2011 in de jeugdopleiding van Feyenoord, dat hem destijds weghaalde bij RBC Roosendaal. De vleugelverdediger maakte in 2015 zijn debuut in het eerste elftal en speelde tot dusver 62 officiële wedstrijden voor de Rotterdammers. De voormalig jeugdinternational won in de afgelopen jaren met Feyenoord de landstitel, tweemaal de TOTO KNVB Beker en de Johan Cruijff Schaal.

Logisch besluit van Feyenoord?

Meer nieuws

Marco van Basten ziet 'vreemde gang van zaken' rond Van 't Schip bij Ajax
1
Gullit en Davids loven één Oranje-international: 'Geweldig, hij is heel goed!'
2
VZ Team van de Week: Feyenoord hofleverancier na afscheidswedstrijd Arne Slot
8
Ex-PSV'er en 46-voudig international van Oranje overweegt te stoppen
11
Jeremie Frimpong verrast teamgenoten Bayer Leverkusen met bijzonder cadeau
9
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die dinsdag kans maken
10

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties