Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Francesco Farioli reageert op geruchten rondom overstap naar Ajax

Laatste update:

In eerste instantie leek Ajax volle bak voor Graham Potter (48) te gaan, maar nu de gesprekken met de Engelsman zijn afgekapt lijken de Amsterdammers zich te richten op de komst van Farioli. De Italiaan ligt bij Nice nog tot medio 2025 vast, waardoor Ajax hem middels een transfersom moet losweken uit de Ligue 1.

Meer: L'Équipe: Opvolger Farioli staat klaar, Ajax-deal kan in paar dagen rond zijn | ‘Ajax moet vrezen: Premier League-subtopper probeert Farioli-deal te kapen’

Zelf wilde Farioli na het thuisduel met Le Havre weinig kwijt over de vermeende interesse. De ambitieuze trainer verzekerde dan ook dat hij zich niet laat beïnvloeden door de geruchten. "Dat heeft geen invloed op ons. Wij moeten denken aan onze doelstelling, dat heb ik eerder al gezegd. Het is belangrijk om de focus op het heden te hebben. Daarbij verwijs ik weer naar onze Nice-bubbel."

"Vanavond heeft het geen enkele zin om over mezelf of andere individuen te spreken", ging Farioli verder. "Wat zin heeft, is praten over wat dit team heeft bereikt. Praten over de club en de mensen die hard hebben gewerkt om deze doelstelling te halen. We hebben nog acht dagen te gaan om zo hoog mogelijk te eindigen."

Volgens diverse Nederlandse media ziet Farioli een overstap naar Amsterdam wel zitten, maar zelf spreekt hij dat dus nog niet uit. De voormalig eindverantwoordelijke van Fatih Karagümrük en Alanyaspor strijkt bij Nice op jaarbasis zo'n 750.000 euro op. In de Johan Cruijff ArenA kan Farioli er financieel vermoedelijk op vooruit gaan.

Met de thuiszege op Le Havre stelde Nice vrijdagavond Europees voetbal veilig. Jérémie Boga kroonde zich tot matchwinner in de Allianz Riviera. Door de overwinning maakt Nice nog altijd kans op Champions League-voetbal.

De achterstand op de nummer drie, Stade Brest, bedraagt momenteel vier punten. Wel speelde de club van doelman Marco Bizot een wedstrijd meer. Ook de nummer vier van Frankrijk, LOSC Lille, mag hopen op het miljardenbal. Les Dogues hebben een punt meer verzameld dan Nice en staan daarmee op de vierde plaats, die recht geeft op deelname aan de kwalificatie voor de Champions League.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste Ajax-nieuws? Word nu lid van het Ajax Zone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

Pak 50x je inzet als Manchester City Manchester United verslaat in finale FA Cup
0
De Vrij trouwt met Doina Turcanu; Oranje-internationals aanwezig bij bruiloft
4
'Al-Hilal wil nooit eerder vertoonde operatie uitvoeren met bombastisch effect'
26
De 11 namen die Mauricio Pochettino kunnen opvolgen bij Chelsea
8
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
Kenneth Perez fileert Marco van Basten zonder specifiek zijn naam te noemen
26

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties