Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Feyenoord verliest Pusic: assistent Slot gaat aan de slag in Champions League

Laatste update:

Volgens 1908.nl heeft Shakhtar zich vorige week gemeld in De Kuip. Nadat duidelijk werd dat Pusic een overstap naar Oekraïne ziet zitten, lijkt het er daadwerkelijk van te komen. De rechterhand van Slot ligt in Rotterdam-Zuid nog tot medio 2025 vast, waardoor Shakhtar hoogstwaarschijnlijk een afkoopsom zal overmaken naar Feyenoord.

Shakhtar zou onder de indruk zijn van het tactische inzicht en de leiderschapskwaliteiten van Pusic, die zelf al persoonlijk rond is met de club. Een akkoord tussen Feyenoord en Shakhtar wordt op korte termijn verwacht, daar de Champions League-deelnemer Pusic dinsdag al wil presenteren.

In de Donbass Arena wordt Pusic de opvolger van Van Leeuwen, die begin vorige week op straat werd gezet. Vervolgens nam technisch directeur Darijo Srna het roer over als interim-trainer. Onder leiding van de Kroaat won Shakhtar zaterdag van FC LNZ Cherkasy. De wedstrijd in de Oekraïense Premier League eindigde in 3-0, waardoor Shakhtar op de derde plaats staat.

In de Champions League staat Shakhtar na twee wedstrijden op drie punten. In een poule met FC Barcelona, FC Porto en Royal Antwerp is de derde plek momenteel een feit. Shakhtar verloor in eigen huis van de Portugezen, maar wist op bezoek in Antwerpen knap met 2-3 te winnen. Woensdag speelt de toekomstige club van Pusic uit in Barcelona.

Dat Van Leeuwen vorige week werd ontslagen kwam best als een verrassing. De 54-jarige Assenaar was geen onbekende van Shakhtar, daar hij tussen 2006 en 2013 al ruim zeven jaar actief was bij de club. Destijds fungeerde hij in de rol van hoofd jeugdopleiding bij de veertienvoudig kampioen van Oekraïne. Als trainer presteerde hij niet slecht, maar toch besloot Srna hem op straat te zetten. Pusic lijkt dus zijn vervanger te worden, waardoor Feyenoord op zoek moet naar een nieuwe assistent.

Pusic zal na een akkoord tussen beide clubs eindelijk weer op eigen benen staan. De Kroatische Bosniër was in het seizoen 2018/19 trainer van FC Twente, dat kampioen werd in de Keuken Kampioen Divisie. Toch werd zijn nog een seizoen doorlopende contract ontbonden. Vervolgens ging Pusic aan de slag bij AZ als assistent van Slot, om hem later ook te volgen naar Feyenoord.

Meer nieuws

Manchester City sprankelt niet, maar houdt maximale druk op Arsenal
4
Marco Bizot gooit EK-kansen te grabbel met gruwelijke blunder
3
Arne Slot: de trainer die 'sleeping giant' Feyenoord wakker maakte
16
NAC Breda zet met moeizame zege op Jong PSV grote stap richting play-offs
0
Vitesse heeft positief puntenaantal na eerste Eredivisie-thuiszege van het jaar
14
Scorende Thijs Dallinga en Ibrahim Cissoko bezorgen Toulouse drie punten
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties