Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Feyenoord verliest van AS Roma in turbulent duel

Laatste update:

Feyenoord was, ondanks het positieve resultaat dat het uit Rome had meegenomen, niet van plan zich tot verdedigen te beperken in de eigen Kuip. De rood-witten toonden zich in de beginfase scherp in de duels en voetbalden vooruit, met twee kleine kansen voor Colin Kazim-Richards tot gevolg. Feyenoord maakte de dienst uit op de helft van de tegenstander, maar de eerste grote kans was voor de bezoekers. Karim El Ahmadi verspeelde de bal en daardoor mocht Francesco Totti het van een meter of twintig proberen. Zijn stift ging centimeters naast het doel van doelman Kenneth Vermeer. Roma groeide na deze mogelijkheid in de wedstrijd.

Totti mikte even later een vrije trap tegen de buitenkant van de paal en bij Feyenoord moest Kazim-Richards er met een hamstringblessure van af: hij werd vervangen door Te Vrede. Roma nam het initiatief in het laatste kwartier helemaal over en kwam via Adem Ljajic, Daniele De Rossi en opnieuw Totti gevaarlijk opzetten. In de blessuretijd sloeg Roma alsnog toe: Vermeer wist in eerste instantie nog te redden, maar was kansloos op een volley van Ljajic bij de tweede paal. De assist kwam van Vasilis Torosidis. Het duel lag overigens nog een paar minuten stil omdat er een grote plastic banaan op het veld was gegooid.

Ook na rust bleef het bijzonder onrustig in De Kuip. Na tien minuten werd Te Vrede met een rode kaart naar de kant gestuurd na een overtreding op Konstantinos Manolas, al was dat in de ogen van het thuispubliek een veel te zware straf. Turpin zag zich genoodzaakt de wedstrijd stil te leggen en na een onderbreking van ongeveer tien minuten kon er weer worden afgetrapt. Invaller Elvis Manu bewees direct zijn waarde, want hij schoof de bal van dichtbij binnen na een uitstekende interceptie van El Ahmadi. De Kuip schudde op zijn grondvesten. De supporters geloofden weer in een stunt, maar die hoop werd al gauw weer verstoord.

Gervinho liep namelijk eenvoudig weg uit de rug van Terence Kongolo en schoof een voorzet vanaf de rechterflank binnen: 1-2. Feyenoord moest nog twee keer scoren en stond dus voor een onmogelijke opgave, maar Manu was even later wel weer dicht bij een treffer. De invaller stuitte echter op keeper Lukasz Skorupski. Even later vloog hij net onder een voorzet van Sven van Beek door. In de slotfase werd een vrije trap van Jens Toornstra nog gekeerd door Skorupski. Een doelpunt zat er voor Feyenoord echter niet meer in en het publiek in De Kuip was inmiddels ook tot bedaren gekomen, waardoor de wedstrijd in relatieve rust kon worden afgemaakt.

-

Meer nieuws

Ziggo onderbreekt Girona - Barcelona vanwege Dodenherdenking: kijkers woedend
118
Luka Modric neemt opnieuw record over van Real Madrid-legende Ferenc Puskás
5
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
8
Atlético Madrid dicht bij Champions League-ticket dankzij fraaie goal Riquelme
1
Inter verliest door fout Dumfries voor de tweede keer dit seizoen van Sassuolo
15
De schoonzoon van Earnest Stewart kan het kampioensfeest van PSV verzieken
10

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties