Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Feyenoord verrassenderwijs gelinkt aan overbodige aanvaller van AZ

Laatste update:

De aanvaller ligt nog een jaar vast in Alkmaar, maar mag vertrekken van AZ. Net als Björn Johnsen en Marko Vejinovic heeft Seuntjens te horen gekregen dat er onder de nieuwe trainer Arne Slot weinig perspectief op speeltijd is. Het drietal ontbrak donderdag tijdens de eerste training van het nieuwe seizoen. Seuntjens heeft de concurrentiestrijd verloren van Myron Boadu en Ferdy Druijf, die momenteel worden gezien als de spitsen van AZ.

Seuntjens was er zaterdag ook niet bij tijdens de oefenwedstrijd tegen Eendracht Aalst, die met 1-3 werd gewonnen. Vorig seizoen was hij onder John van den Brom nog een vaste basisspeler bij AZ. Seuntjens kwam tot 32 optredens, waarin hij 6 keer scoorde. In totaal staat de teller voor AZ op 9 doelpunten in 88 duels, nadat hij in 2016 overkwam van NAC Breda.

Een overstap naar Feyenoord zou verrassend zijn, omdat Seuntjens overbodig is bij AZ en toch een stap hogerop kan zetten. Na het vertrek van Tonny Vilhena naar FK Krasnodar wordt Feyenoord met veel spelers in verband gebracht: eerder op de zaterdag werden Bram Nuytinck en Alireza Jahanbakhsh door ELF Voetbal genoemd bij de nummer drie van het vorige seizoen. Ook een terugkeer van Leroy Fer zou tot de mogelijkheden behoren.

Is Mats Seuntjens een versterking voor Feyenoord?

Meer nieuws

Frenkie de Jong zorgt voor uitvoerige discussies: 'Gullit vindt het niet veel'
0
VZ Kort: Bekerheld Igor Paixão terug op het trainingsveld bij Feyenoord
77
'FC Barcelona krijgt PSG-icoon aangeboden, maar twijfelt sterk'
26
'Presidentskandidaat bevestigt interesse van Ajax in spits Allen Obando'
8
Kassa Feyenoord en PSV rinkelt: alles wat je moet weten van het nieuwe CL-format
7
Reservespeler gaat PSV mogelijk verlaten voor avontuur in Spanje of Engeland
8

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties