Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Dit is de reden waarom Farioli Ajax boven Brighton gaat verkiezen

Laatste update:

De 35-jarige Farioli, nu nog eindverantwoordelijk bij OGC Nice, vindt zijn voetbalfilosofie namelijk beter bij de Amsterdammers aansluiten. Farioli wil opbouwen van achteruit, met veel korte passes, zoals dat waar Josep Guardiola om bekendstaat.

Guardiola is dan ook een van Farioli's voorbeelden, net als Marcelo Bielsa en Johan Cruijff. Mede daarom ziet Farioli Ajax en Barcelona als beste fit met zijn eigen filosofie.

Dat laatste melden ingewijden bij Nice aan VI. Ook enkele Serie A-clubs zouden overigens belangstelling hebben voor Farioli.

Naar verwachting wordt de deal met Ajax binnen de komende dagen beklonken. Er ligt een driejarig contract voor de oefenmeester klaar, en alleen kleine plooien moeten nog worden gladgestreken.

Farioli geldt als alternatief voor Graham Potter, die zelf de stekker uit de onderhandelingen met Ajax trok. Erik ten Hag was topkandidaat, maar bleek onhaalbaar.

Opvolging


Het Franse L'Équipe wist zondag te melden dat Nice Farioli's opvolger al op het oog heeft. De clubloze Bruno Génésio moet het roer overnemen aan de Zuid-Franse kust. Laatstgenoemde zit zonder werk sinds zijn vertrek bij Stade Rennes in november vorig jaar. Génésio was eerder trainer van onder meer Olympique Lyon en Beijing Guoan.

Meer nieuws

Na Francesco Acerbi moet volgende Italiaan het EK in Duitsland missen
3
Dani Carvajal twijfelt niet en wijst teamgenoot aan die Ballon d'Or moet winnen
19
Memphis Depay neemt met cryptische boodschap afscheid van fans Atlético Madrid
15
Boy Kemper werd tijdens Excelsior - NAC gebeld: 'Misschien gaat de tijd sneller'
1
Eredivisie is één seizoen eerder dan gepland kunstgrasvrij
23
El Yaakoubi loopt leeg: 'Ik moest hier voetballen terwijl ik dat niet wilde'
73

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties