Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Feyenoord verscheurt verbintenis van overbodige middenvelder

Laatste update:

De 26-jarige middenvelder speelde twee jaar bij Feyenoord, dat Goossens in 2012 transfervrij overnam van NEC. De voormalig Ajacied maakte in dertig competitiewedstrijden drie doelpunten, maar kwam niet in de plannen van Fred Rutten voor. Goossens kan nu op zoek gaan naar een nieuwe werkgever; het is niet bekend of Feyenoord van plan is om ook het contract van Verhoek te verscheuren.

"Ik wil zowel de mensen met wie ik heb samengewerkt als de supporters via deze weg bedanken voor de afgelopen jaren", zegt Goossens op de website van Feyenoord. "Ik heb me altijd ontzettend welkom gevoeld bij de club, Feyenoord was voor mij een heel prettige omgeving om in te werken. Ik voel me alleen te veel voetballer om in deze situatie bij de club te blijven. Ik wil graag weer speelminuten gaan maken, vandaar dat we in overleg met Feyenoord tot deze beslissing zijn gekomen."

John Goossens is niet goed genoeg voor Feyenoord

Meer nieuws

Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
7
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
5
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
3
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
17
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
54
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties