Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Feyenoord verslaat Slavia Praag in wedstrijd met twee gezichten

Laatste update:

Slavia werd vorig seizoen ongeslagen kampioen van Tsjechië en won de beker; dit seizoen verzamelde de club 22 punten uit 8 wedstrijden. In de laatste 3 officiële wedstrijden scoorde Slavia liefst 13 keer, maar toch wist Feyenoord vanaf het begin de overhand te nemen. Binnen het kwartier werd dat overwicht uitgedrukt in de score. In de achtste minuut schoot Guus Til uit een lastige hoek op keeper Ales Mandous, maar even later vuurde Orkun Kökçü een hard en zuiver afstandsschot af in de rechterhoek: 1-0. Bryan Linssen kreeg een goede kans om de marge te verdubbelen in de achttiende minuut, toen hij de bal verlengde na een kopbal van Luis Sinisterra, maar stuitte van dichtbij op Mandous.

Halverwege de eerste helft volgde de verdiende 2-0 van Feyenoord. De thuisploeg forceerde balverlies van Alexander Bah en lanceerde een tegenaanval. De opgestoomde Tyrell Malacia vond Linssen, die bij de tweede paal Lukas Masopust aftroefde en raak kopte. Feyenoord kwam in het restant van de eerste helft niet in de problemen. De thuisploeg bleef druk zetten, waardoor Slavia niet in het eigen spel kwam. Na de pauze zorgde Linssen voor de eerste doelpoging, maar voetbalde Slavia wel wat vaker op de helft en in het doelgebied van Feyenoord. De thuisploeg moest juist meer verdedigen; de felheid van de eerste helft was niet meer te bekennen in het spel.

Vanwege de 2-0 voorsprong hoefde Feyenoord zich geen grote zorgen te maken, maar na 62 minuten vond Slavia de aansluiting. Tomás Holes, bekend van zijn doelpunt en assist in de achtste finale van het EK tegen Oranje, stond volledig vrij en kopte raak na een vrije trap van collega-international Petr Sevcik. Zorgwekkend voor Feyenoord was dat het nauwelijks meer aan voetballen toekwam. Een schot van Ivan Schranz werd vlak voor het doel ternauwernood geblokt door Malacia, waarmee hij de gelijkmaker voorkwam. De slotfase werd ontsierd door overtredingen, gele kaarten en opstootjes, waardoor de tijd in het voordeel van Feyenoord wegtikte.

-
Verdiende Feyenoord de overwinning op Slavia Praag?

Meer nieuws

Erik ten Hag ziet absolute grootverdiener vertrekken bij Manchester United
2
VZ Kort: Willem II stunt met terughalen beste voetbaldirecteur van België
77
'Ajax kan Georges Mikautadze ruilen voor Nederlandse aanvaller'
39
'Chelsea wil topclubs aftroeven met bod van 65 miljoen euro op wonderkind (17)'
14
Voormalig Feyenoorder Edgar Ié reageert op bizar gerucht over 'verwisseling'
4
Jouw club in de nieuwste voetbalkleding van adidas? Ontdek adidas TEAM!
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties