Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Feyenoord verwacht deze week Hancko-akkoord; ook Bullaude op weg

Laatste update:

De Telegraaf schrijft dat Feyenoord in de komende 48 uur vorderingen hoopt te maken in de onderhandelingen met Sparta Praag. De 24-jarige Hancko gaat naar alle waarschijnlijkheid tot de duurste Feyenoorders ooit behoren. Waar Sparta Praag eerst mikte op een vraagprijs van tien miljoen euro, lijken de Rotterdammers toch goedkoper weg te komen. Inmiddels zou het al gaan over de invulling van de laatste details.

Daarmee zou Feyenoord de definitieve opvolger van de naar AFC Bournemouth vertrokken Marcos Senesi eindelijk in huis hebben. Eerder werd Jacob Rasmussen al gehaald als eventuele back-up. Hancko is een dynamische verdediger die zowel centraal achterin als op linksback uit de voeten kan. In de afgelopen jaren speelde hij 102 wedstrijden voor Sparta Praag, waarin hij twintig doelpunten maakte en elf assists gaf. In de Tsjechische hoofdstad heeft aanvoerder Hancko momenteel nog een contract tot medio 2024.

Ezequiel Bullaude
Naast Hancko lijkt ook Bullaude zich nu definitief op te maken voor een transfer naar Feyenoord. De 21-jarige Argentijnse middenvelder, die in eigen land speelt voor Club Deportivo Godoy Gruz, is volgens César Luis Merlo hard onderweg naar De Kuip. Merlo sprak met Godoy Cruz-trainer Favio Orsi, die rekening houdt met een vertrek. "We weten dat we nog één of twee wedstrijden over hem kunnen beschikken en daarna maakt hij een transfer."

Eerder werd bekend dat Feyenoord een bod van zeven miljoen euro had uitgebracht op Bullaude. De clubs zouden inmiddels een akkoord naderen. Voor Godoy Cruz zou een uitgaande transfer van Bullaude het verbreken van het clubrecord betekenen. Bullaude speelde in de afgelopen jaren 95 officiële wedstrijden voor de club, waarin hij achttien keer scoorde en negen assists gaf. Dinsdagavond leverde Bullaude twee assists af in de 1-2 uitzege van Godoy Cruz op CA Sarmiento.

Is Feyenoord deze transferzomer creatiever bezig dan Ajax en PSV?

Meer nieuws

Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
8
Kenneth Perez waarschuwt Arne Slot: 'Die komt geen lantaarnpaal voorbij'
8
Brighton ademt zelfspot en nomineert Burnley-speler voor Doelpunt van de Maand
1
Perez dubt over PSV'er: 'Als hij 45 miljoen moet kosten, is zo'n dip wél erg'
16
De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
7
Paris Saint-Germain wederom kampioen van Frankrijk na nederlaag AS Monaco
24

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties