Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Feyenoord verwacht zeer aanvallend Sevilla: 'We gaan voor de winst'

Laatste update:

De laatste tien jaar won Sevilla driemaal de Europa League en in eigen land doet het mee in de subtop. De Spanjaarden zijn dus zeker niet gering te nemen, maar Van Beek denkt dat Feyenoord gewoon moet uitgaan van zijn eigen kracht. "In de uitwedstrijd waren we als team nog niet zo ver als we nu zijn. We begonnen daar goed aan de wedstrijd, maar werden geklopt in standaardsituaties", roept de verdediger in herinnering.

In gesprek met Feyenoord TV is Van Beek nu positief. "Er liggen altijd kansen tegen dit soort ploegen. Sevilla speelt heel aanvallend, dus ik denk dat er in de omschakeling zeker mogelijkheden liggen", voorspelt hij. Van Beek zegt er zin in te hebben en niet tevreden te zijn met slechts een punt. "Zoals altijd zullen we ook nu thuis voor de winst gaan."

De jonge achterhoedespeler begint donderdagavond in de basis en dat lijkt ook zo te zijn voor Khalid Boulahrouz. Hij verbond zich in de zomer voor een jaar aan Feyenoord, maar veel kwam de verdediger nog niet aan spelen toe. Blessures en concurrentie achterin voorkwamen dat Fred Rutten tot nog toe een wedstrijd begon met de ex-international van Oranje. Donderdag lonkt een debuut in de basis tegen Sevilla, zijn oude club.

De 32-jarige Boula werd in het seizoen 2007/08 door Chelsea verhuurd aan de Andalusiërs en speelde in totaal negen wedstrijden voor Sevilla. Hij herinnert zich nog goed dat de club de Spaanse Super Cup won, door Real Madrid tot twee keer toe te verslaan. "We hadden twee grote spitsen en een rechterkant waar je eng van werd", haalt Boulahrouz op in De Telegraaf. "Ik kwam terecht bij een warme club, bij een club met zeer aimabele mensen en een geweldig team."

-
Zie jij Feyenoord thuis winnen van Sevilla?

Meer nieuws

Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
1
Advocaat noemt opvallende naam voor opvolging Slot: 'Hij lijkt me zeer geschikt'
13
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Jamie Vardy gidst Leicester City naar kampioenschap in Championship
7
Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
20
Van der Gijp acht slechts één Feyenoorder goed genoeg voor Liverpool
19

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties