Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Feyenoord verwerkt bekerverlies: 'Teleurstelling omzetten in drive'

Laatste update:

"Het is gebleken hoe belangrijk Karim El Ahmadi en Tonny Vilhena zijn. Als zij wegvallen zijn ze moeilijk op te vangen, dat hebben we eerder dit seizoen ook gezien", stelt Van Bronckhorst op een persconferentie. "Je verwacht dat hun vervangers het goed doen, maar het blijkt dat we ze toch moeilijk kunnen vervangen. Zo belangrijk zijn ze. We kunnen er niet te lang bij stil staan. Dat doen we niet bij euforie en dus ook niet nu na de nederlaag bij Vitesse."

Meer: Boskamp gelooft uitleg Van Bronckhorst over Feyenoord niet: ‘Rot toch op!’

"We zetten teleurstelling om in drive. De competitie duurt nog lang, maar we moeten zondag winnen om onze voorsprong intact te houden", gaat de oefenmeester van Feyenoord verder. Voor de Rotterdammers staat zondagmiddag de wedstrijd tegen NEC op het programma in de eigen Kuip. "NEC kan goed compact spelen en dan gevaarlijk worden. Maar onze intentie is om er vol voor te gaan. Ik vind dat NEC stappen gemaakt heeft, ze zijn goed begonnen aan de tweede seizoenshelft."

Denk jij dat Feyenoord zondag gaat winnen van NEC?

Meer nieuws

Luis Suárez richt zich met Nederlandse tweet tot Ajax-spits Julian Rijkhoff
2
ESPN steekt de draak met Milan van Dongen en rakelt hilarische video op
1
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
7
Keuze van Ajax nadert: nog maar twee trainers in beeld in Amsterdam
36
Winkelmedewerker belandde per ongeluk op selectiefoto PSV: 'Kan niet voetballen'
7
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
3

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties