Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Feyenoord verzuimt zichzelf te belonen bij FC Twente

Laatste update:

Kort voor de aftrap werd bekend dat Feyenoord zich maandag zal gaan versterken met Kenneth Vermeer, die overkomt van aartsrivaal Ajax en naar alle waarschijnlijkheid de nieuwe eerste doelman zal worden. Zondagmiddag stond Erwin Mulder echter nog tussen de palen en hij zag zijn ploeg goed beginnen tegen Twente. De eerste kans was voor Jean-Paul Boëtius, maar zijn schot belandde via Nick Marsman in het zijnet, en uit de daaropvolgende corner kopte Te Vrede maar net naast. De eerste mogelijkheid voor Twente kwam op naam van Hakim Ziyech, die Mulder aan het werk zette.

Ook Kyle Ebecilio zorgde nog voor gevaar voor de thuisploeg, maar Feyenoord was de bovenliggende partij. De bezoekers hadden meer balbezit en kwamen bijna op voorsprong via Sven van Beek, wiens kopbal uit een hoekschop echter tegen een tegenstander belandde. Even later wekte Darryl Lachman de bal op zijn eigen lat en in de rebound schoot Lex Immers hard op Marsman. Het openingsdoelpunt van Feyenoord hing in de lucht en deze leek te gaan vallen, toen Cuco Martina een strafschop veroorzaakte door Boëtius naar de grond te trekken.

Te Vrede werd aangewezen als de man die het buitenkansje moest benutten, maar hij slaagde daar niet in. Marsman keerde de harde, maar niet zuiver ingeschoten penalty van Te Vrede, waardoor Twente en Feyenoord in evenwicht gingen rusten. Voor de tweede helft bracht Fred Rutten Jens Toornstra in het veld voor Immers en de van FC Utrecht overgenomen middenvelder maakte zo zijn debuut voor de Rotterdamse ploeg. Feyenoord kwam ook nu weer goed uit de kleedkamer en de eerste mogelijkheid was voor Tonny Vilhena, maar zijn schot ging over het doel van Marsman.

Vervolgens liet ook Twente zich twee keer zien. Mulder keerde een poeier van net buiten de zestien van Kamohelo Mokotjo fantastisch en vervolgens schoot Ziyech de bal in een muur van spelers, waarna het schot van Ebecilio werd gesmoord. Twente leek beter in de wedstrijd te komen, maar na deze kansen was het weer Feyenoord dat op de deur klopte. Een vrije trap van Toornstra ging net naast en Te Vrede kreeg nog twee goede kansen, voordat Jordy Clasie kort voor tijd een goede kopkans kreeg. In de laatste seconde haalde Martina nog een bal van de doellijn en dus eindigde het treffen tussen Twente en Feyenoord zoals hij begonnen was: zonder doelpunten.

-
Feyenoord heeft twee punten laten liggen

Meer nieuws

Gaat Ajax man met bijzonder hoog gemiddelde verkopen? 'Er is twijfel'
1
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Verrassende kritiek op rendement Veerman: 'Hij moet meer doen uit open spel'
4
Ochtendbladen zijn unaniem over 'grote architect' achter landstitel van PSV
14
Volendam-captain Mirani gaat door het stof na misplaatste uitspraak over Vitesse
14
Van der Vaart weet nu al wie kampioen wordt van de Eredivisie in 2024/25
44

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties