Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Feyenoord via teleurstellende spookwedstrijd naar laatste voorronde

Laatste update:

Feyenoord startte met twee wijzigingen ten opzichte van de competitiewedstrijd van zondag tegen sc Heerenveen (1-1). De afwezige Rick Karsdorp, die nog wel aan de aftrap verscheen in Friesland, werd vervangen door basisdebutant Lutsharel Geertruida. Voorin maakte Luis Sinisterra, vóór donderdag basisklant in alle officiële wedstrijden van het seizoen, plaats voor Luciano Narsingh. Feyenoord werd in de hoofdstad van Georgië gesteund door 140 man, die goed te horen waren omdat Dinamo vanwege een straf van de UEFA geen supporters mocht verwelkomen.

Het was voor de bezoekers zaak om een vroege opleving van Dinamo te voorkomen. Daar slaagde Feyenoord zonder al te veel moeite in. De ploeg van Jaap Stam kwam in de eerste helft niet in de problemen, afgezien van een aardige kans voor Bakar Kardava in minuut 27. De middenvelder werd gelanceerd met een fraaie steekpass en stuitte van dichtbij op de uitgekomen Kenneth Vermeer. Feyenoord maakte de indruk de wedstrijd onder controle te hebben en het tempo te bepalen. Kansen waren er onder meer voor Steven Berghuis, die na negen minuten de paal trof en later in het eerste bedrijf doelman José Perales op de proef stelde.

Ook Luciano Narsingh vond de keeper op zijn pad. Feyenoord leek niet van plan om zich overmatig in te spannen en zocht de kleedkamer op met een 0-0 stand. In de tweede helft kreeg Feyenoord het deksel toch op de neus. Jan-Arie van der Heijden leverde de bal na een pass van Vermeer zomaar in bij Levan Shengelia, die snel combineerde met Nodar Kavtaradze en uiteindelijk zelf afrondde. Lang kon de thuisploeg echter niet genieten van de voorsprong. Na een corner van Steven Berghuis kreeg Eric Botteghin de bal voor zijn voeten van verdediger Abdel Medioub en de Braziliaan schoot van dichtbij raak.

Na een uur liet Kavtaradze een gigantische kans liggen om er 2-1 van te maken: hij kwam na een rappe tegenaanval net niet bij de bal, na voorbereidend werk van Shengelia. Aan de overzijde krulde Narsingh de bal net over de kruising. Twintig minuten voor tijd kon Botteghin niet verder; hij werd vervangen door debutant Liam Kelly en Vermeer nam de aanvoerdersband over. Het spel van Feyenoord was in de tweede helft niet om over naar huis te schrijven. De ploeg maakte weinig aanstalten om de wedstrijd nog naar zich toe te trekken. Alleen invaller Naoufal Bannis kreeg nog een kans, maar hij schoot uit de draai naast en wist zijn Europese debuut niet te bekronen met een treffer.

-
Haalt Feyenoord de groepsfase van de Europa League?

Meer nieuws

Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
8
Joseph Oosting gaat live op tv in op contact met Feyenoord
6
Sporting Portugal kan landstitel ruiken na spectaculaire comeback tegen Porto
5
V/d Vaart ziet belangrijkste man bij PSV: 'We onderschatten hoe goed hij is'
4
Van Hanegem ziet aanwinst voor gehele Nederlandse top bij Sparta rondlopen
6
Kenneth Perez waarschuwt Arne Slot: 'Die komt geen lantaarnpaal voorbij'
24

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties