Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Feyenoord vindt ideale vleugelspits en meldt zich voor Marokkaans international

Laatste update:

De Rotterdammers hebben zich reeds gemeld bij de Ligue 1-club om de transferstatus van Salah op te vragen. Stade Rennes heeft blijkbaar aangegeven dat een huurtransfer mogelijk is.

Volgens de berichtgeving uit Frankrijk heeft zeker Salah oren naar een (tijdelijk) vertrek bij Stade Rennes, waar hij in de afgelopen weken steeds minder aan speelminuten kwam.

Vorig jaar januari kwam Salah voor een bedrag van circa 6,5 miljoen euro over van KAA Gent. In de openingsfase van de huidige voetbaljaargang maakte de linksbuiten nog indruk, maar sinds 12 november kwam hij nog maar tot dertien speelminuten in de Ligue 1.

In de openingswedstrijd van het seizoen viel de buitenspeler direct op, want in het gewonnen duel met FC Metz wist hij in zes minuten liefst tweemaal te scoren.

Na de uitstekende openingswedstrijd kreeg Salah meerdere kansen van trainer Julien Stephan, maar hij wist zich nadien niet naar een basisplek te knokken bij de huidige nummer tien van de competitie. In totaal kwam hij tot drie competitietreffers in elf optredens (252 minuten).

Feyenoord is niet de enige club die geïnteresseerd is in de diensten van Salah, want ook Toulouse, FC Lorient, Stade Brest, Leicester City en Olympiacos zouden zich reeds gemeld hebben bij Rennes.

Meer nieuws

Vermoedelijke opstelling PSV: Luuk de Jong op jacht naar topscorerstitel
4
Hoe Galatasaray en Fenerbahçe ooit bijna één club werden
2
FC Nantes-aanvaller weigert te spelen vanwege anti-homofobie-boodschap op shirt
0
Youth League-winnaar klaar voor het eerste van AZ: 'Er liggen kansen'
10
Vermoedelijke opstelling Ajax: Steven Berghuis keert terug in de basiself
7
Real Madrid bereikt principeakkoord met Modric en nadert deal met ander icoon
12

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties