Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Feyenoord vindt vraagprijs te gortig en ziet groot talent naar België verkassen

Laatste update:

Twee weken geleden werd bekend dat zowel Feyenoord als Brugge een mondeling akkoord had bereikt met Vetlesen over een meerjarig contract. Bodø, dat getraind wordt door voormalig Ajax-target Kjetil Knutsen, mikt op een transfersom tussen de 70 en 90 miljoen kroon (omgerekend 6 tot 7,5 miljoen euro). Het Nieuwsblad wist onlangs te melden dat Brugge met Ronny Deila een belangrijke troef in huis heeft. De Noor is met ingang van komend seizoen de nieuwe hoofdtrainer van Brugge.

"Ik heb met Ronny gesproken over Hugo", verklapt de Noorse bondscoach Ola Solbakken. "Hij komt bij een coach die hem heel goed kent. Het is nogal onrustig geweest met de trainerspositie bij Brugge, dus we hopen dat er een langer perspectief is met Ronny daar. Het zou een hele goede oplossing kunnen zijn voor Hugo. Ik heb er alle vertrouwen in dat hij zich meteen in het elftal weet te knokken. Ze geven best veel geld uit aan hem, denk ik, dus ze hebben waarschijnlijk een goed plan voor ogen."

Voormalig voetballer en analist Jesper Mathisen vindt de stap naar Brugge een volkomen logische. "Vetlesen is al lange tijd een van de beste spelers in de Eliteserien (hoogste Noorse voetbalcompetitie, red.) en het is zeer verdiend dat hij nu de kans krijgt bij een grotere club in Europa. Het loopvermogen, de techniek en het inzicht maken dat ik dit een volkomen juiste stap vind. Bij zo'n club en in zo'n competitie heeft hij goede kansen om zichzelf te laten zien - en dan kan de volgende stap snel een van de echt grote competities worden."

Vetlesen wordt in Noorwegen gezien als een groot talent en slaagde erin om voor zijn 21ste verjaardag al meer dan honderd wedstrijden te spelen op het hoogste niveau. Vorig seizoen kwam hij in 53 officiële wedstrijden tot 20 goals en 23 assists. Dit seizoen staat de teller op 27 wedstrijden, 6 goals en 5 assists. Eind januari, op Deadline Day, zag Feyenoord nog een bod van vijf miljoen euro op de middenvelder worden afgewezen. Het huidige bod van Brugge zou naar verluidt anderhalf miljoen euro hoger liggen dan het bod van Feyenoord.

Meer nieuws

Sterkhouder Real Madrid raakt geblesseerd: CL-finale en EK komen in gevaar
1
Duitse media zijn eensgezind over spel van Matthijs de Ligt tegen Real Madrid
36
'PL-clubs kunnen bijvoorbeeld een Geertruida dan gratis bij Feyenoord oppikken'
42
'Oud-Ajacied Babangida zwaargewond na auto-ongeluk; broer overleden'
9
Profdarter Huybrechts krijgt klappen en breekt schouder na Belgische bekerfinale
10
De Telegraaf noemt redenen waarom Ajax-deal Potter klapte; Ten Hag weer in beeld
58

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties