Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Feyenoord vraagt opheldering van Van Geel inzake Kramaric

Laatste update:

De technisch directeur van Feyenoord, hoofdverantwoordelijk voor het aan- en verkoopbeleid, zei dat de berichten over Kramaric onzin waren en dat er tig spitsen waren aangeboden bij Feyenoord. De makkelijk scorende Kroaat was zeker wel duurder dan twee miljoen euro en mocht helemaal niet weg van Rijeka, betoogde hij in een speciaal statement op de officiële clubwebsite van Feyenoord.

Het Algemeen Dagblad blijft echter bij zijn lezing. "Volgens Van Geel was een vertrek van Kramaric onbespreekbaar voor het bescheiden HNK Rijeka. Een lezing die volgens diverse goed ingevoerde bronnen meteen naar het rijk der fabelen kan worden verwezen. Kramaric werd niet alleen bij Feyenoord, maar ook bij AZ, sc Heerenveen, Ajax en PSV onder de aandacht gebracht", stelt de krant zaterdag.

"Met de nadrukkelijke toevoeging dat de speler volgens een clausule in zijn contract twee miljoen euro moest kosten. Feyenoord kende de aanvaller, maar liet meteen weten niet geïnteresseerd te zijn", weet de Rotterdamse krant. Men vindt het des te vreemder dat hoofdtrainer Fred Rutten deze week opmerkte dat hij Kramaric best had willen hebben, van de zomer. Van Geel had Kramaric' zaakwaarnemers echter laten weten dat Feyenoord hem niet zag als een echte spits. Vervolgens haalde men Colin Kazim-Richards.

Het Algemeen Dagblad zegt dat Kramaric met zijn hattrick tegen Feyenoord wel wat teweeg heeft gebracht in Rotterdam. De Raad van Commissarissen wil nu duidelijkheid hebben van technisch directeur Van Geel. Men wil van hem persoonlijk horen hoe de zaak-Kramaric verlopen is en of hij financieel haalbaar was geweest, of niet.

Het is onzinnig om Martin van Geel het wegblijven van Andrej Kramaric te verwijten

Meer nieuws

Scholes bestookt Man United-juweel Kobbie Mainoo met grootst denkbare compliment
0
Guardiola looft ex-Ajacied: 'Hoort bij de beste 5 ter wereld op zijn positie'
15
Beelden: Santiago Gimenez trouwt op Mexicaans strand met Fer Serrano
7
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
'Ajax krijgt concurrentie van Europese topclubs in strijd om 18-jarige spits'
21
Bekersucces Manchester United heeft enorme gevolgen voor Chelsea én Newcastle
30

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties